Allah rahmet eylesin Allah kimseye evlat ana baba kardeş arkadaş acısı göstermesin cok kötü olmuş aileye sabırlar dilerim ....
Lütfen arkadaşlar cok dikkatli olalım olmayanları uyaralım
Printable View
Allah rahmet eylesin Allah kimseye evlat ana baba kardeş arkadaş acısı göstermesin cok kötü olmuş aileye sabırlar dilerim ....
Lütfen arkadaşlar cok dikkatli olalım olmayanları uyaralım
Allah rahmet eylesin kaza çok kötü birşey Allah hepimizi korusun
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin yazık yaaaa.bir anlık dalgınlık bir anlık hata işte görünce gözüm korkuyo
allah rahmet eylesin. şu bayram arefesi herkes çok dikkatli olsun çok dikkat edelim
Allah rahmet eylesin çok kötü olmuş
dün belliydi yoğun trafikten zaten bişeyler oldugu o tarafta.....vay be daha 1 hafta önce sincanda ara bir sokakta görmüştüm arabayı.... Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olur inşallah....
Allah herkese ölümünde hayırlısını versin :(
Allah rahmet eylesin bende ilk fotodan cabrio sandım araba ne hale gelmiş :(
Bu araba bu hale nasil gelmis nasil hizli gidiyormus
Allah rahmet eylesin...
Afyon'da hiç görmedim bu aracı, ilçelerden birinden herhalde...
Allah rahmet eylesin, çok üzücü olduğu kadar da ibret verici olur hepimiz için umarım. Özellikle bayram seyranda memleket can pazarına dönüyor. İnşallah bu bayram herkez dikkatli olur.
Arabalara güvenip bu kadar basmamak şehir içinde dikkatli olmak gerekir hepmiz 4 lastiğin üzerinde metal parçalarında gidiyoruz allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin...
allah rahmet eglesınde aracta yıkımmıs nasıl bır fıberdır nasıl bır camurluk acmadır nasıl bir zevkmiş neyse mekanı cennet olsun allah aılelerıne sabır versın
Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin
çok üzüldüm, Allah rahmet eylesin, yakınlarına Allah sabır versin, çok zor durum..
şimdi gelelim çıkarmamız gereken derslere:
10 yıldır BMW kulübü ve forumunda yöneticiyim, bir çok şeyin yanlış olduğunu anlatmaya çalıştık bu sürede, çoğu kişi sevmez beni bu sebeple, çok kişiyi uzaklaştırdık... bu araçlar M3 değil, M5 değil, lütfen kasa aynı diye aynı muamele beklemeyin, yarış yapmayın sonuçta 150-231 hp arası 6 silindiri gören yarışa kaptırdı kendini, e46 kasalar özellikle şimdi 18-23 yaş arasında kaldı, çok tehlikeli zamanlar... arkadan itiş aracı kullanan kendini drift kralı sanmaya başladı, tak kabak lastiği, her dönemeçte ver gazı sonra ne oldu? araç toplamadı... etrafımızda o kadar çok ki, engel olamıyoruz laf anlatamıyoruz... al 330cabrioyu, sonra çok ykıyor de bağlat tüpü ne için az yaksın diye mi? hayır daha çok gezelim diye, az paraya daha çok yanlayalım diye... lastiklerin bitik gezme dersin 50 liralık çin malı takar ya da gider 30 liralık çıkma kabak alır gezerler, lastikten daha önemli bir şey var mı hayatta kalmak adına? bakım dersen hak getire, benzinlikte koy 10-40 ı devam...
o kadar kızgın ve üzgünüm ki, başka şehirleri bilemem ama biri çıksın desin ki Ankara hiç de senin anlattığın gibi, adam Ankara havası söyler arkada 3 tane 330ci, hani 'şekil' ya arkadaşlar, sonra donunu satıp son parayla alınır o araba, ne lastiği değişir ne bakımı yapılır, sadece yıkatılır, 5 tane kaşarla fotoğraflar face de paylaşılır, bir bakmışsın araç 3 gün sonra kaza yapmış, içindeki şanslıysa kurtarır değilse buyrun cenaze namazına, peki araç ne mi olur? fotoğrflarda hiç dikkat ettiniz mi airbagler neden açmamış? yok yandan kaza yok bilmem ne demeyin, soruyu bir de şöyle sorayım, araçta acaba airbag var mıydı? 'şekil' olsun diye takılır o çamurluklar güya, araba pertten toplanınca değil, 'keyfe keder' mtech yapılmıştır araç kafadan direğe patlayınca değil...
yazık günah ya yazık günah, kaç genç gitti bu e46 coupe-cabrio ya da e36 sevdasına, çok doluyum arkadaşlar kusura bakmayın...
Allah rahmet eğlesin