2bin mi? mumkun degil... 1,5 oduyorum s2000 e
Printable View
2bin mi? mumkun degil... 1,5 oduyorum s2000 e
2004 Honda CR-V'nin Anadolu Sigorta Kaskosu 750 TL :D Sürücü 58 yaşında %60 hasarsızlık oranına sahip babam :D
alarm.net ve bır fırmanınkı daha vardı takıp cıhazları aldıgın benzınden tut aku kutup basını cıkarır cıkarmaz turkcell arıyo bılgılendırıyo tek tusla aracta elektrık kesebılıyorsun hemde ayda cok cuzzi bir miktarla ıstersen komple satın alabılıyorsunda bence onlara bakmanız daha saglıklı olucak yoksa bızım gıbı adamlar gece uyumaz araba bası bekler camdan ... )
birde parkettiğiniz yere kamera koyabilirsiniz mümkünse, değilse sahte kamera'da olur baya caydırıyor :)
ben aracıma 3.200 tl'ye full kasko yaptırdım. nerede olursan ol; yolda kaldığında çekicisinden tutun yerine araç tahsisine kadar dahil. dacia'nın 2.000'lik tutarı bana fazla geldi ama sebebini de yazmışsın. her neyse...
kardeş şimdi sen bu konuda şunlardan ne kadar çoğunu yaptırırsan için o kadar rahat eder:
-iyi bi alarm
-direksiyon kilidi
-araç takip sistemi
-aracın yakınına cayrıcılık açısından sahte de olsa bi güvenlik kamerası
-abes gelebilir ama pedallara pranga
hırsızın karşısına ne kadar çok uğraştıracak mekanizma çıkarsa cayması da o kadar çabuk olacaktır. ha tüm bunlara rağmen araç çalınırsa takdir-i ilahi kardeşim, yapacak birşey yok. ;)
@FATİH abi combo yapmıssın yapılabilecek herşeyi söylemissin cidden :D
bizim sitede bi dayı var corollası var alarmı öyle bi ayarlamış ki köpek havlasa ötüor uyuz oluorm :D
bu sabah 05.20 sularında aracın kelebek camını kırmışlar, alarm ötmeye başlayınca komşu duyup cama çıkmış, sanane senin araban mı falan demişler adama, büyük ihtimalle double teybi gördüler onu alacaklardı, alarmda caydırıcı değil artık, şimdi düşünüyorum aracı mimleyip tekrar gelirler mi acaba?
http://o1310.hizliresim.com/1g/g/tkmqw.jpg
geçmiş olsun sefa :( büyük ihtimal double din'i görüpte girmeye çalışmışlardır
Olacağı varsa her araçta olabilir başına gelen olay fakat eski araçla yeni araçlar arasında güvenlik konusunda dağlar kadar fark var..
Konu sahibi bağcılardamı oturuyorsun?Geçen bağcılarda çalınan bir kartal televizyona çıkmıştır saat 04.00 sularında çalıyordu hızsız sizinmiydi o yoksa?
saol taylan, bugün balkonda sabahlayım bakalım dolanan kimseyi görecek miyim.
Oto elektrikçinize bir tane gizli kontak yaptırın,baston kilit takıp bi de ayetel kürsü okuyun tamamdır :)
içine sim kart takılan modüller mantıklı görünüyor, link vb var mı acaba?