suan calısmadıgım ıcın cıkartamam ve lımıt okadar vermezler zaten baslangıcta rısk analızı yapcaklar :D hıc kk cıkartmadım kendıme ama hepte kredı kullandım :)
Printable View
suan calısmadıgım ıcın cıkartamam ve lımıt okadar vermezler zaten baslangıcta rısk analızı yapcaklar :D hıc kk cıkartmadım kendıme ama hepte kredı kullandım :)
bence bekle şu anda sektörde alınıcak 3 telefon var biri samsung biri iphone biride nexus
nexus 5 in lansmanı bu ay içi yapılması bekleniyor nexus 5 de baya bir iddalı geliyor lg g2 platformunda çıkıcak büyük ihtimal..
birde anlamadığım bu iphone 5c niye bu kadar pahalı bu telefon ortasınıf için iphone ulaşamayan kesimin daha ucuz rakamlara daha light bir iphone versiyonuna sahip olabilmeleri için yapılmadımı...
bu fiyat nedir 2800 tl iphone 5c bana aşırı uçuk kaçık bir rakam geldi.. zaten 5s ler 2500-3000 tl ye var netde.. niye insanlar o fiyata daha light bir iphone alsınki..
valla ımkanım olsaydı bır tanıdıkta bulsaydım yurt dısından 750 dolara 5 s getırıyorlardı gercektende alamadık :(
z1 i tartışmaya gerek yok bence
arkadaslar fıyatları soyleyım sızede sony yokmus ellerınde samsung s4 87*24 ay 2088 tl kampanya varmıs.
ıphone 5 c ıse : a6 ıslemcılı ıos 7 lı : 120,74 * 24 ay = 2897 tl
s4 uygun geldı. 5 s ucuk onu soylemeyeyım arasında 1000 tl rakam oynuyor.
özsanalda 2700 verdıler s4 e nedersınız?
s4 mantıklımı? htc kullananlar var etrafımda sıkıntı yok performans camerası fln nasıl arastırcam.
cok tsk ederım herkese . cumartesı gunu alıcam cunku
htc de one x 70*24 ay = 1680 tl
xpreria z1 yok ? 20 megapiksel kamerası cok ıyı ekranı cok ıyı yapılmıs avea bayısınde 2200 tl ama kart yok
gozden kacıranlar ıcın tekrar gostermek ıstedım keske z1 olsaydı satıslarında :(
Bence iphone 5s veya c
İphone 2g den beri iphoneciyim bu yaz bir manyaklık yapıcam dedim hepsini kullanıcam
İlk plan 5 i satınca S4 tü 1 günlükken aldım nereden aldım dedim 1 hafta sonra sattım.Donma var yavaş ve iphone kullanan biri olarak kötüydü
Sıra Htc one deydi fena değildi ama menüsü olsun iç özellikler çok standarttı bence
3.Sıra Xperia Z deydi diğerlerine nazaran şarjı mükemmel(iphone 5i günde 2 kere şarj eden biriyim) bana 1 gün rahat gidiyordu.
Birde unuttuğum note 2 var büyük olması almama sebepti şarjı güzel ama androidti yine
Gel gelelim şuan ne kullanıyorum iphone 5 hatta bir abim aracılığı ile 5s siparişi verdim
İphonede olan hız donmama olayı stabil çalışması hiç bir telefonda yoktu.
Herkes takmış bluetooth yok tek eksisi budur.
Apple bir yana, diğerleri bir yana.
lg g2 düşünüyorum bende, umarım bayram sonrası alıcam. iostaki kısıtlamalardan bıktım artık, ipadda bide bu telefonda ise çok daha fazla engel olucaktır bana.
samsung s4, htc one den made lg g2 beni kendine hayran bıraktı. gerçekten hoş duruyor. tek dezavantajı bataryasının çıkmaması ve sd kart girişi olmaması ayrıca ön kamerası olan telefonda görüntülü konuşma neden olmaz onuda anlamadım
sanırım bıraz daha borclanıp ıphone 5c ye gecıcem :)
Hic mi kredi karti olan esin dostun akraban yok ?
Kartim olmasa, 3310 kullanirim yine de boyle kazik yemem.
Z1'i bilmem ama arkadaşımın 1 haftalık sıfır aldığı Xperia Z 30cm suda 2-3 saniye durdu ve su geçirdi, telefon mefta. Sony'ye şikayette bulunduk ama garanti kapsamı yapılan o reklamlar vs nafile, garantiye kabul etmiyorlar telefonu.
arkadaslar turcell hattı var babamın nasıl alabılırız uzerıne telefon 12 aylık taahutu bıttı telın oyle bırsey alsam nasıl olur?
alan varmı? bırde tarıfeler ne kadar eklenıyor?
suan aılede yok kk malesef :(
Bayiye gidip görüşün trcell den almak daha mantıklı.
5c plastik kasasina o kadar para verilmez 5 ilr ayni telefon 5c degmez plastik kasasina 5 alin daha ucu daha sik daha klass. Plastik telefona 2800 vermeyin.
Kontratlı olarak bilgisi olan varmı
Fiyatlar değişken olabilir. Hatta şuan bayram indirimi bile olabilir. En temizi bayi ile görüşmenizdir. 5c yerine 5 alırım ben olsam. ip5 kullanıyorum tavsiye ederim.
5c'yi arkadaşım almış kurcaladım epeyi,malzeme konusunda hiçbir sıkıntısı yok..Apple amblemini taşıyabilecek bir telefon.
Çok beğendim ben..
Ancak yukardaki fiyatları okuyunca dudağım uçukladı, sakın öyle bir hata yapmayın..Gerekirse sadece alo demelik bir telefon alın çok daha mantıklı olur.
Eski İphone 4S yeni Galaxy S4 kullanıcısı olarak 2 tavsiyem var;
Bataryası çıkarılamayan telefon alma. Yani Iphone'u sil geç.
Android hakkında atıp tutanları sallama mis gibi uygulamaları var Android'in de. IOS herşey değil yani.
Yukarıdaki ilk tavsiyemi es geçecek olursak ben şu an telefon alcak olsam HTC One alırdım kesinlikle.
telefon piyasasında fiyatlar uçmuş durumda..
benim anlamadığım çakma tel satıyorlar a dan z ye orjinaliyle aynı mesela s4 deki göz takip elle takip olayını bile adamlar yapmış çakmasını satıyorlar 300-400 tl ye orjinali 1500 / 2 bin tl ..
anladığım şu demek istese orjinal markalarda 500-600 tl gibi rakamlara satış yapabilir..
hangi telefona el atsan kapıyı 1500, 2 bin tl gibi rakamlardan açıyorlar..