Geliyorum yoldayım bende
Printable View
Geliyorum yoldayım bende
Bu aksam benlik kimse cikmadi yav canimda skiliyor evde tuh:) hazir yolllarda bostu ah ah
yağ çubuğunun azizliğine uğradım :(
Buluşmada, şarjım yetmediğinden benzinlikte 2 fotoğraf çekebildim, araç sahipleri fotoğrafları burada paylaşmamdan rahatsız olurlarsa, bi pm ile kaldırırım.. (kadraja sığmayan araçlar içinde sahiplerinden özür diliyorum..)
http://imageshack.us/a/img854/5028/imn3.jpg
http://img203.imageshack.us/img203/5517/9pov.jpg
Güzel akşamdı, trafik yüzünden herkesle deneyemedik malesef.
ohh uzun zamandır birikmiş gazımı attım kendime geldim :D
Sonuçlar , videolar nerde ? :)
ben video çekmedim, orhan dışında cupra ile deneyebildim bir tek geçiyor o
orhan ile sonuçlar bizim konuda yazıyor
Gelen Herkesın Ayagına Saglık Vıdeolar Cekıldı Ama Soz verdımız gıbı aramızda dostca deneme yaptık Hayırlı Bayramlar Herkese..
güzel akşamdı. Eğlendik güzeldi.
eeee hani videolar
herkesin ayağına sağlık güzel geceydi mini kayboldu dönüşte 404 :)
Ben hepinizi kaybettim. Nereden dondunuz yav ?
Aynen cok guzel geceydi ayaginiza saglik :)
inanç erkenden e5 e döndü aradı yağ çubuğu atmış gene bütün ön taraf yağ ve duman diince ben bastırıp şekerpınardan girip e5 e inip e 5 de onu yakaladım. Bayağı yağ eksiltmiş yarımın altına inmiş. İnşallah yataklarda bi problem çıkarmamıştır. Sıcakken sesi düzgündü ama soğukken anlaşılır o da.
Allaha Sukur ya bisey yok :) dinledim sesini normal calisiyo suanlik.
cansın araban güzel gidio ama 2 de 50 de bastırdığın denemeyi baz alıosan söyliim evet 3 boy oldu ama o devirde bende basınç yok maalesef. Dün akşam 0.9 bar peak 0 avans açık olarak çıktım. Semii e göre baz alacağınızı bilseydim o yazılımı atar çıkardım. Yanımda bilgisayar olmadığı içinde değiştiremedim. Ama Semii ile denediğim ayar olsaydı fark inan en az 5 boy olurdu. Dün denediğim yazılımın bir üstü 245 hp verdi özgünde. Semii ile denediğim 255. Dün bile ilk bastığımızda tutunma problemi yaşıorum. Bursada öyle bir sorun yoktu. Kıstas almayın dün akşamı hiç bi şekilde. Ben seyretmek için çıktım o anda enstantane gereği güzelce denedik.