bazen oyle oluyor kı ust uste saydım 11 kere hapsurdum rekor bendedır heralde :)
ben alıstım artık sureklı agız yoluyla nefes alıyorum anca,gercekten buyuk sıkıntı
Printable View
bazen oyle oluyor kı ust uste saydım 11 kere hapsurdum rekor bendedır heralde :)
ben alıstım artık sureklı agız yoluyla nefes alıyorum anca,gercekten buyuk sıkıntı
Bende de rijit alerji varmış.Kbb özel bi yerde burnuma makine sokup baktılar.İçeriden de kemik eğriliği de varmış hafif.Biz sinüzit sanıyorduk ama bu dah da etkiliymiş.Mevsim değişikliği ,hava değişikliği ,toz ,kıl yün tüyde hemen burun etleri şişip kapanıyor ve sıfır nefes alamıyorum.Bu sabak 6 da uyandım nefes alamayıp uykuda 11 de yatabıldım mesela.Tedavi yöntemi amelyat da bi işe yaramıyor.
-Xyazal 5 mg tablet gece /gündüz
-Rinoclenil sprey en az günde 2kere 365 gün boyunca
-Naso marin (doğal deniz suyu deodorant kabında spey)2 kere günde
burun spreylerinin bağımlılık yaptıgını duymuştum fakat ilk defa şahit oluyorum.umarım üstesinden gelirsiniz.
bu sorundan kurtulmanın çaresi yok galiba :/
10 senedir otrivine kullanıyorum son 3-4 senedirde mentöllü kullanıyorum.Annem 2 kere ameliyat oldu sadece 3-4 ay kullanmadı gene eskiye döndü . burun bantı okyanus suyu tuzlu su bir çok şeyi denedim bir faydasını görmedim.. gece nöbetçi aradığımı çok bilirim .arabada evde çantamda birertane blunur hep. burnum tıkandımı ses tonuma kadar değişiyor boğuluyorum ..