User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
54 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Doberman arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Doberman arıyorum yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba Arkadaşlar

Bahçeli eve taşındım tabiki sıra geldi köpek almaya
    Irk seçiminde Doberman gençlikten bu yana gelen merağımdır.
    Elinde olan,çevresinde sahiplendirmek isteyen, yavru veya 1 yaş aralığında olan safkan arıyorum ve konuyla ilgili yardım istiyorum.

herkese teşekkürler
    Yeteri kadar nedenin varsa herşeyi yapabilirsin...

BurakUckun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doberman yaş ilerledikce sapıtan bi ırk kafa ufak olduğu için yaş ilerledikçe beyin büyüyo kafaya sığmıyo sonra yan etkiler başlıyor Ben Rotweiler ı tek geçerim veya gürültü yapmasın kimseyi rahatsız etmesin dersen Golden derim abi.
    Evo 9 Evde Yokuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sevgili Burak
    Doberman ile ilgili söylediğin durumu çok araştırdım ve şehir efsanesinden başka hiçbişey olmadığını gördüm.Asıl rot'lar için çok dengesiz olduğu ve ne yapacağı belli olmayan bir ırk olduğu ortaya çıktı.(Durup dururken saldırma, çocuklarla iyi geçinmeme gibi)
    Bu bilgileride kulaktan duyma değil ayrı ayrı 2 köpek eğitmeni ile görüştüm.
    Yanlış anlamayalım sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım
    Saygılar sevgiler

Burak Mehmet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nacizane fikrimdir sadece.
    ırk çok önemli değilse yavru köpek edindirme merkezinde biraz zaman geçirip içinize sinen size ısınan bir yavruyu sahiplenseniz güzel olmazmı?

Bu konu hakkında ufak bir anımı anlatmak isterim;
    Çankaya belediyesi Yavru köpek edindirme merkezinde hanımın isteğiyle dolaşıp yavruları beslerken bitane yavrunun bizim yanımıza gelmediğini fark ettik,ben yavrunun yanına gittiğimde yavru benden kaçıyordu,elimi değdiğim an ağlamaya başladı ciyak ciyak bağırıp koşmaya çalışıyordu.Okadar bağırıyordu ki herkes benim orada ona bir zarar verdiğimi düşünüyordu.Sonra kucağıma aldım sakinleşene kadar beraber oturduk.Bir saat kadar sonra kalp atışları yavaşladı,iyice sakinleşti,ve bu sefer o sırnaşmaya başladı.Bunu gören görevliler "3 haftadır bu yavrunun merkezde olduğunu ve ilkkez bukadar sakin gördüklerini ve ilkkez oyun oynadığını"söylediler...
    2Yıldır aklım hala o yavruda, keşke imkanım olsaydı evime getirebilseydim onu

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    petarkadaş sitesinden bakabilirsin.

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mavİ bİr yavru da benİm İÇİmde hep uktedİr

BurakUckun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uygar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sevgili Burak
    Doberman ile ilgili söylediğin durumu çok araştırdım ve şehir efsanesinden başka hiçbişey olmadığını gördüm.Asıl rot'lar için çok dengesiz olduğu ve ne yapacağı belli olmayan bir ırk olduğu ortaya çıktı.(Durup dururken saldırma, çocuklarla iyi geçinmeme gibi)
    Bu bilgileride kulaktan duyma değil ayrı ayrı 2 köpek eğitmeni ile görüştüm.
    Yanlış anlamayalım sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım
    Saygılar sevgiler
    Doberman aslında çok asil bi hayvan ama belkide dengesiz bi hayvan en azından rot a göre Ben 2 tane rot baktım 1 erkek 1 dişi inanki yetiştirme tarzıyla alakalı abi bi yakın abimde doberman vardı köpek otoparkda duruyodu 3 yasında falan sapıtmaya basladı belkide dediğin gibi şehir efsanesidir ama bilemiyorum çevremde doberman besleyen 2 kişi bulamam ama rot besleyen çokça tanıdığım var sonuçta bi terieride saldırgan haraketlerle yetiştirirsek oda saldırgan olur hayırlısı neyse o olsun abi
    Evo 9 Evde Yokuz

Ahmet Saraçoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golden hakkında nasıl bir izlenim vardır?Köpeklerden korkarım , gerçi bikaç aya kadar kedilerden de korkuyoduk ama alıştım bu yaz , bi yavrunun normal bi kedi büyüklüğüne gelme evrelerine şahit oldum , halen site bahçesinde beni görünce yanıma koşuyor , ayrıca bir ay 4 yavru misafir ettik.Alıştım gitti.Aynı şekil kopepkerede alışasım var ama emin olamıyorum.Dışarıdan baktığımda godlen lara ısınıyorum en çok.Eğitimi ıvırı zıvırı kolaymıdır?Evde besleme konusu sıkıntı , hem şehirdışından misafir vss geliyor , hemde köğeğe eziyet gibi geliyor.Ama bahçeli evim olursa bende istiyorum.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar köpeklerin hiç biri dengesiz değildir

3 tane rot yetiştirdim insan yer ddikleri köpeğim bile melek gibiydi (size değil bna karşı)

ilk köpeğiniz olucaksa rotu heba etmeyin derim egosu yüksektir gücünü farkettikçe sizle sidik yarıştırmaya başlar eğer sizden üstün gelirse size hayatı dar eder

o yüzden av köpeklerine yönelin golden labrador veya bulabilirseniz pointer lar güzel hayvanlardır
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Rot innaılmaz bir varlık, biz özel eğitim aldırmıştık. Tamamen saldırganlıktan uzak yetiştirildi, en ufak bi agresiflik yapmadı. sadece insanlara sırnaşmak istediğinde görüntü ve ebatlardan korkan insanlar kaçarken peşlerinden koşardı o da oyun sandığı için. Ego konusunda katılıyorum yumuşak davranırsanız belli noktalarda üste çıkmak ister. Saldırganlık olayı tamamen yetiştirmeyle alakalı diye düşünüyorum. (gerçi yakın zamanda bir sanatçının köpeği çenesini ısırmıştı ve köpek rot tu sanırım )

bilalasmali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Safkan bir alman kurdu'da düşünün derim ben hem sadık hemde alan korumada itaatte olsun zerre kadar hatası yoktur.
    Tikkat Laz

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugüne bakmadığım köpek cinsi sanırım bir elin parmaklarını geçmez.Bütün köpekler gerçekten melektir yaklaşmasını bildikten sonra.Ama iş bahçeli evim var ve köpek istiyorumsa kesinlikle tavsiyem safkan bir alman çoban köpeğidir
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    köpek sahibine çeker gerisi hikaye.. sahibi nasıl yetiştirirse öyle yetişir oda sahibinin ahlakı egosu ailesinden aldığı eğitimle alakalı.. bu kadar basit gerisi hikaye..

ben kuzu gibi pitbullda bilirim çocuklarla çok iyi anlaşan içi sevgi dolu küçük yaşda insanlar arasında sosyalleştirilmiş...
    avuç içi kadar chivava bilirim evden dışarı çıkarılmamış asosyal dominantlaşmış herkese saldırıp ısıran..

Bu iş sahibinin eğitimene bakar gerisi şehir efsanesi dobermanın beyni pitbullun kafayı yemesi v.b hikaye..

sadece bazı köpeklerin genlerinden gelen ırksal özellikleri vardır misal pittler , american staffordshire'ler falan başka köpeklerle yani tanımadıkları ilk gördükleri köpeklerle anlaşamaya bilirler saldırma eğişimi gösterebilirler oda biraz köpek ırklarının özelliklerini huyunu suyunu bilmekle alakalı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Dogo bakıyorum 3 yıldır. Biraz asil ve savaşçı bir hayvandır. Beyaz olması ve görünüş itibariyle çok yakışıklı bir hayvan olduğu için almıştım. Evladım gibi oldu diyebilirim artık

cabrioleter - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

şöyle bir show line düşük belli safkan Alman Çoban Köpeği alıp, yaşı geldiğinde de temel itaat eğitimini aldırırsanız sorunsuz bir şekilde uzun yıllar birlikte olabileceğiz gerek dost canlısı, gerek bekçilik, gerekse koruma özelliği çok yüksek bir köpeğe sahip olmuş olursunuz.

zaten dünyanın en zeki köpeklerinden biri olması dolayısıyla da öğretmek istediğiniz şeyleri çok kolay bir şekilde öğretirsiniz..
    Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

https://www.instagram.com/biramemuru/

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    132 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Dogo bakıyorum 3 yıldır. Biraz asil ve savaşçı bir hayvandır. Beyaz olması ve görünüş itibariyle çok yakışıklı bir hayvan olduğu için almıştım. Evladım gibi oldu diyebilirim artık
    tam diyecektim dogo da olur sen yazmışsın. Bayılıyorum bu cinse, bakımı nasıl, karakteri, uyumu vs biraz bahseder misin.

Bi de varsa resimlerini eklesen bi görsek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Victiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürkü saten,Vücudu Çelik,Kalbi Altın diyorlar ona..

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uygar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kürkü saten,Vücudu Çelik,Kalbi Altın diyorlar ona..
    bahçe ve ev köpeğiyken rot hırsızı eve alır öldürür dogo da eve alır evi av partisine çevirir derler

ikisinide yetiştirmek tecrübe ister
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

Volkann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilk köpeğiniz olacaksa bu konuda birazda olsa acemiyseniz golden alın , fakat biraz temeliniz varsa alın bi yavru dogo böyle bir güzellik asillik yok.şuan dogom 4 aylık elimden geldiğince sosyal ve insanlarla arası iyi yetiştiriyorum şu ana kadar herhangi bir problem çıkarmadı

kızım rain 1 aylıkken :

2 aylıkken :

3 aylıkken :
    99' ZN 106 GTİ
    14' SC İBİZA CUPRA
    94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
    16' FK2 TYPE-R

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)