Ben sadece ekonomik modda şeridimde giderken arkama yanaşan uzun farlı yada ayarsız farlı arkadaşlara yakıyorum arka sisi hani madem sen beni kör ediyorsun al sana sis gibisinden :D gereksiz yere yakanları hiç takdir etmiyorum..
Ben sadece ekonomik modda şeridimde giderken arkama yanaşan uzun farlı yada ayarsız farlı arkadaşlara yakıyorum arka sisi hani madem sen beni kör ediyorsun al sana sis gibisinden :D gereksiz yere yakanları hiç takdir etmiyorum..
Fuzuli arka sis farlarini yakanlar adina icimde guzel hisler barindiriyorum ... Konu icin tebrikler.
bir dikkat çekme çabasıdırki anlamadım..sis yanınca daha çekici oluyo araba heralde :D
merceksiz xenonla birlikte ön sis arka sis adam ne varsa yakıyor eğer görüşüm kalmıyorsa bende uzunları ve sislerimi yakıyorum karşıdan gelen resmen gözlerim acıyor...
Zihni sinir projesi olarak arka cama uzun far ampülü monte edip, bu tür lavukların önüne geçip yakasım var valla......
Ozellikle arka sis, merceksiz xenon, ve on sis inanilmaz derecede rahatsiz ediyor. Maalesef insanlar duyarsiz ve cakal, her yola ciktigimda birileriyle kavga edecek duruma gelmekten biktim gercekten...
Ustelik arka sisi acan dangalaklara birde kirmizi isiklarda denk gelince iyice sinirlerim bozuluyor benim, yuruyene kadar cekmek zorunda kaliyorum :@
Sis farı ve farı xenonlu ve ayarsız açık şekilde yakın takip yapanlara çok hakaret ediyorum. Acelem yoksa, arkasına geçip, uzunlarımı yakıp uyarmaya çalışıyorum. Ama nato kafa nato mermer.
Uzunları dayarim, ne yaparsa yapsın.
Benim arka sis ampulü patlakmış, yazın tüv hafif kusur yazdığında öğrendim halada yaptırmaya gerek duymadım.
bana genellıkle yenı polo ve golf culer hep denk gelıyor onlerıne gecıp bızım vtec2 lerın sıslerı nı herkez bılıyodur onune gecııp bı yakıyorum bıde frene basıyorum mal oluyolar ama anlıyolarmı orasını bılemıyorum :)
Normal şartlarda neredeyse hiç kullanmam da gidecek yol yokken dibimden gidenler olduğunda özellikle yakıyorum ve farkediyor da.
Bu forumdaki insanlar trafiğin ciddiyetinin farkında da trafikteki diğer insanların çoğunluğu malesef pek kaale almıyor trafiği, ön, arka sislerin farkettirmesinin sebebi de malesef bu.
Guzel bi konu olmus.düsünmüstüm acamayi.face'e bile yazdim bi kac kere.asiri rahatsizik veren bi durum.ne zewk alirlar anlamam.
Hizli bi arac varsa altimda o an basiorm onune geciorm yakiorm sisleri beni gecmeye calissa yukleniorm gaza hep onundeyim.anliyodurlar umarim ne kadar rahatsizlik verdiklerini.
Yakan tipler hep aynida neyse ..
kimse sevmiosa kim açıo bu sisleri :D :D
milletimiz hakkaten küfür yemeyi çok sevior
Bursadan ihbarla ceza yiyen olursa arka sisten %90 benimdir. Her gordugumde yapistiriyorum ihbari. On sisler aydinlatmak arkalar ise goz almak ocindir ki gorus dustugunde araclar gorulebilain diye. Acanlar bence tamamen bi boktan anlamayan ve amacsisca yaniyor diye yakan insanlar. Her gordugumde de ihbara devam edicem..
Bence her gordugumuz yerde basalim ihbari..
Ön ve arka sislerini yakınca arabasının daha iyi gözüktüğünü zanneden bi genclik var malesef ankarada
arka sıs parklara baglı benım park şeklınde kısık yanıyor
ıstesemde yakamıyorum ne yazkkı :D
Benimde en çok rahatsiz olduğum şeyler şu Merceksiz Çakma Xenon kullanan, hatta sis farlarina xenon taktirip hepsini birden yalanlar. Arka siste ayni şekilde çok rahatsız ediyor. Güzel bir konu olmuş. Teşekkürler
Dün Alanyadan Ankaraya geldim Konyadan sonra yağmur başladı, bu dengesiz farlı insanlar yüzünden görüşüm o kadar kötüleşti ki kenara çekip durasım geldi. Xenonlarda beni rahatsız ediyor, hangisi gerçek hangisi çakma bilmiyorum ama normal sarı far dışındaki hepsi rahatsız edici.
Son olarak,
Sis açma oç :D (gereksiz)