arkadaşlar toyota celica aracı almak ıstıyorum ama nelere dıkkat etmelıyım bırde arac hakkında bılgısı olanlar aydınlatırsa sevınırım.
***** sıte lınkı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5809603/detay/
arkadaşlar toyota celica aracı almak ıstıyorum ama nelere dıkkat etmelıyım bırde arac hakkında bılgısı olanlar aydınlatırsa sevınırım.
***** sıte lınkı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5809603/detay/
Aracın linki sanırım bu: Connecting site...
Açıkçası o ön tamponu böyle bir otomobile layık gören adamla alışveriş yapmam ben.
Öncelikle şunu söyleyeyim, kesinlikle 2.0 bir araç gibi gitmiyor, ben 1.4 Civic'le çok rahat oynarım bununla. Ne zamandır ilanda bu araç, uzun zaman oldu. Parça konusunda da motoruna bir şey diyemem Toyota Corona parçaları kullanıyor genel olarak ama kaporta olarak çok üzebilir. Karar sizin.
Bana sorarsanız Celica bakıyorsanız eğer İstanbul'daki füme Celica'ya bakın, eski sahibi siteden Berent abidir, belki piyasadaki en temiz Celica'dır.
2.0 bir araç gibi gitmiyor derken bununla mı denedınız yoksa genel olarakmı söylediniz ben takas a girmeyi dusundum benım aracıda clio rsi ilan linkide bu
Connecting site...
Ne civic be arkadaş vti atlar 1.4 oynar bitmedi gitti.....Arkadaşım beyaz var ***** sitede alın temiz temiz binin.Paran varsa her türlü parçası gelir korkma.
soft bi turbo ile canlanabilir 2.0gt modeli.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)