User Tag List

Sayfa 3/6 İlkİlk 12345 ... SonSon
104 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Özel bir gün ?

erdalss - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hayır istiklal caddesinde 360 rez. gerektiren saplarla uğraşmayacağın güzel bir yer..
    Eğlence kısmı ve fiyatlar nasıldır bilginiz varmı acaba ?
    masalla masalla

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erdalss Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatları çok yüksek değil normal zaten sitesinde menüleri var oradan da bakabilirsin manzaralı bir yerde ayırtırsan tadından yenmez

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fiyatları çok yüksek değil normal zaten sitesinde menüleri var oradan da bakabilirsin manzaralı bir yerde ayırtırsan tadından yenmez
    eğer taksimde karar kılarsam burası güzel olur tekrar sağol
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yokmudur başka önerisi olan ? hotel tavsiyesi kampanya tavsiyesi ne yapayim ne edeyim sinema olsunmu yemek ayrımı olsun ne yapıcam bilmiyorum. Ben hala ortaköy araştırıyorum.
    masalla masalla

mrtysn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    360'in menu ve fiyat listesi websitesinde var. Ilk populer oldugu kadar iyi diil su an ama kotu de mekan diildir.
    Don't believe everything you hear,
    Real eyes, realize. real lies.
    2Pac Shakur

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar yokmudur başka önerisi olan ? hotel tavsiyesi kampanya tavsiyesi ne yapayim ne edeyim sinema olsunmu yemek ayrımı olsun ne yapıcam bilmiyorum. Ben hala ortaköy araştırıyorum.
    o bütçelere konaklayıp yeme yiyip üstüne birde eğlenmen ortaköy tarafında mümkün değil...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihangir Kafika'da 2 kişilik sinema keyfi | Grupanya!

40tl

SUADA CLUB

130tl

5* Ortaköy Princess Hotel'de 2 Kişilik Lüks Konaklama!

220tl

düz hesap 400 tl desek.

yada hoteli buna çevirip reinadan rezerve yaptırıp yemekten sonra 1-2 saat takılıp 200 lira bırakmak ?

Ortaköy Bellezza Hotel'de Masalsı Konaklama Deneyimi

100 tl

Son çarede kişi başı 40 liralık bir yemek yeyip.ardından reina sortie yada suppera uğrayıp ardından da son 100 liralık hotele gitmek. 500 lira de üstünede zaten karttan çekerim. 100 lirayemek 100 lira hotel; 300 lira eğlenceye kalır yinemi gol değil ?
    masalla masalla

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğleceğin ve kalacağın yer konusunu bilemiyorum ama yemek konusunda istediğim yer kız kulesi. duymuştum orda yemek yenebiliyormuş.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtysn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    360'in menu ve fiyat listesi websitesinde var. Ilk populer oldugu kadar iyi diil su an ama kotu de mekan diildir.
    mesajın için teşekkür ederim taksimi çıkardım artık ya ortaköyde birbirine yakın yerlerde birşeyler yapıcam artık napalım.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğleceğin ve kalacağın yer konusunu bilemiyorum ama yemek konusunda istediğim yer kız kulesi. duymuştum orda yemek yenebiliyormuş.
    nası gidilir neyle gidilir ? fiyatlar nasıldır acaba bir bakalım
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nası gidilir neyle gidilir ? fiyatlar nasıldır acaba bir bakalım
    ya ben ortaya attım işte bir fikir detay hiç bilmiyorum. ben senin yerinde olsam gece klubune gideceğime o tarz bir lokanta da yemek yer ve sonra otele giderim.

veya çok güzel bir otelde oda hazırlatırım. yemek, içki falan odada yerim. buda bi seçenek.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya ben ortaya attım işte bir fikir detay hiç bilmiyorum. ben senin yerinde olsam gece klubune gideceğime o tarz bir lokanta da yemek yer ve sonra otele giderim.

veya çok güzel bir otelde oda hazırlatırım. yemek, içki falan odada yerim. buda bi seçenek.
    abi hotel olayını yapmıştım. Şimdi araya birşeyler eklemek istiyorum. Kız kulesi güzel fikir ama git gel sıkıntı çıkartıcak anladığım kadarıyla.
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi hotel olayını yapmıştım. Şimdi araya birşeyler eklemek istiyorum. Kız kulesi güzel fikir ama git gel sıkıntı çıkartıcak anladığım kadarıyla.
    taksiler var deniz taksiler mi diyorlar neyse işte.. çağırıyorsun geliyor istediğin yere mekana bırakıyor. nere istiyorsan.
    schumi
    dr.46
    iron tyson

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kız kulesi düşünülen gibi bir yer değil. insan profili vs. bozuldu. soğuk havalarda kapalı ortamda olunduğu için, manzara falan görmekte imkansızlaştı ve fiyatları da pahalıdır. o fiyatlara çok güzel alternatifler var.

Şöyle bir önerim var sana. Sortie nin içerisinde "Al catra" isimli bir brezilya et lokantası var. Sınırsız et yiyebiliyorsunuz. 13, 14 farklı çeşit et geliyor masaya ve isteyip istemediğiniz soruluyor, eğer istersen hemen orada tabağına servis ediliyor. Dediğim gibi istediğinden istediğin kadar yiyebilirsin ve çok lezzetlidir. İçecek hariç fix menü fiyatı, 89 TL. Bence saat 8.30, 9 gibi rezervasyon yap, yemeğinizle beraber şarabınızı için totalde 300 tl ye, hem sortie de olursun hem de güzel bir yemek yemiş olursun. Diğer türlü 2 kişi bir köşede duracaksınız ve inan yapmak istediğin jest senin için eziyete dönüşecek.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kız kulesi düşünülen gibi bir yer değil. insan profili vs. bozuldu. soğuk havalarda kapalı ortamda olunduğu için, manzara falan görmekte imkansızlaştı ve fiyatları da pahalıdır. o fiyatlara çok güzel alternatifler var.

Şöyle bir önerim var sana. Sortie nin içerisinde "Al catra" isimli bir brezilya et lokantası var. Sınırsız et yiyebiliyorsunuz. 13, 14 farklı çeşit et geliyor masaya ve isteyip istemediğiniz soruluyor, eğer istersen hemen orada tabağına servis ediliyor. Dediğim gibi istediğinden istediğin kadar yiyebilirsin ve çok lezzetlidir. İçecek hariç fix menü fiyatı, 89 TL. Bence saat 8.30, 9 gibi rezervasyon yap, yemeğinizle beraber şarabınızı için totalde 300 tl ye, hem sortie de olursun hem de güzel bir yemek yemiş olursun. Diğer türlü 2 kişi bir köşede duracaksınız ve inan yapmak istediğin jest senin için eziyete dönüşecek.

tamam mesela yemek yendi gece 11 gibi artık bitirdik peki sonra ? işleyiş nasıl clup ortamına geçmek için ayrı ücret cerilicekmi ortam nasıl ordan orayamı geçiliyor. bulunduğun ortamdamı müzikler başlıyor. bunu hiç bilmiyorum
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fakat bambaşka bir önerim daha olacak. madem özel bir gün sizin için, klasikleşmiş bir boğaz akşamı yerine, "ataşehir byotell flora residance" tan güzel bir daire kirala gecelik. 1+0 oluyor galiba. önceden oteli arayıp özel bir gün ve odayı şöyle böyle süslermisiniz diye rica edersin. yanına 1 şişe şarap alırsın, güzel bir film alırsın.
    öncesinde de suadiye cafe de paris restaurant a gidersiniz. terası deniz manzaralı çok hoş. 2 kişi 200 TL verirsin yemek ve şarapla.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tamam mesela yemek yendi gece 11 gibi artık bitirdik peki sonra ? işleyiş nasıl clup ortamına geçmek için ayrı ücret cerilicekmi ortam nasıl ordan orayamı geçiliyor. bulunduğun ortamdamı müzikler başlıyor. bunu hiç bilmiyorum
    direk elini kolunu sallayarak girebilirsin. Arada bir engel yok yani. müzikte iç içe olduğu için tek bir yerden yani mekanın müziğinden ilerliyor. hemen bara gidip içkini alabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu tarz yerlerde loca veya stand ayarlamadığın sürece köşede bir yerde ayakta dikilmek durumunda kalırsın.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aybarsdnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk elini kolunu sallayarak girebilirsin. Arada bir engel yok yani. müzikte iç içe olduğu için tek bir yerden yani mekanın müziğinden ilerliyor. hemen bara gidip içkini alabilirsin. Ancak dediğim gibi, bu tarz yerlerde loca veya stand ayarlamadığın sürece köşede bir yerde ayakta dikilmek durumunda kalırsın.
    burda da bardan aldığın içkiyi elden mi veriyorsun klasik cluplerde olan muhabbetmi yani yoksa hesap flnmı tutuluyor ayrı ?

İşte malesef oda hazırlatma olayını yapamam bu sene onu yaptım çünkü aynısı çok klasik olucak. İlerleyen senelerde inşallah. sağol
    masalla masalla

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stand vs olmadığı için paranı uzatıp alabilirsin. kesinlikle programını nerede ne kadar harcayacağını kafanda netleştir, güzel gününüzde "acaba ne kadar gelecek?, geçirirler mi şimdi?" gibi düşünceler olursa kafanda boşa yapmış olursun her şeyi.

biraz daha mütevazı bir program da düşünebilirsin.

Bak aklıma geldi. suada nın içinde, mezzaluna var. italyan restaurantı. Menüsünde fiyatları yazar orada yemek yersiniz. 100, 120 TL tutar. Sonra arkadaşların dediği gibi suadanın ücretsiz teknesiyle sortie veya reinaya gidersiniz. oradada 1, 2 bir şey içersiniz hadi 200 TL versen yemek ve eğlence işii 300-350 tl arasına biter.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)