Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin.
Printable View
Allah rahmet eylesin , geride kalanlara sabır versin.
Benim duyduğum kadarı ile rahmetliler Samsun istikametinde devam ederken , 70 yazan bir radar var, onu geçtikten sonra yokuş aşağı yapıştırmışlar , 200-250 metre sonra kontrollerini kaybedip 2 araca çarpıp , taklalar atıp , yoldaki bariyerleri ve korkulukları yıkıp yolun sağ aşağısındaki 10 metre aşağıdaki parka düşüyorlar.
Araba Şahin ve turbo..
Arabanın belden yukarısı direk olarak ezilmiş , Ahmet usta da , Burhan'da oldukça boylu insanlardı , büyük ihtimalle kafa-boyun travmasından rahmetli olmuşlardır.
Elden birsey gelmiyor
Mekanları cennet olsun
ALLAH rahmet eylesin :(
kötü ya...
hızlı gidiyordur, hatalı sollamıştır,kontrolü kaybetmiştir bilmiyorum
ama benim bildiğim teknik bir hata var.
aracın forumdaki konusunu okudum, kaynaklı diff yapmışlar
yani ayna mahrutiyi kaynatmışlar, kolay yanlayalım diye
biliyorsunuz sanayide çok uygulanır ama bence bu çok büyük hata
böyle bir araç ile asla hız yapmamalısın
siz ne düşünüyorsunuz?
Aracın belli bir limiti var, bu limitleri yükseltmek ise böyle kaynakla vs vs olmamalı, başka bir çözüm yok ise şayet, "örneğin; bu araca üretilmiş upgrade şaft, diferansiyel vs vs yok ise" başka bir araç tercih edilmeli, bakıyorum çok güçlü, geçilmeyen ciğerli, gergin vs araçlar var, iş durmaya gelince? Evde kimse yok, şase peynir olmuş "hemde gravyer" sağa/ sola döndüğünde"C" taklidi yapıyor, hayat Rabbın bize bahşettiği hayat, hemde emanet, zamanın gelince hesabı sorulacak, bir kaynağa bağlı kalmamalı.
Şimdi biz burada konuşuyoruz, anlatıyoruz, tanıyanlarımız Rahmetle anıyor, peki geride kalanlar? Merhumların yaşı büyük ve muhtemelen birer aileleri var, onlara ne olacak? Ben hep bunları, bu durumları düşünerek ayağımı gazdan çekiyorum, çünkü ben öldüğümde, olan geride kalana olacak, sizi bilmem ama ben ailemi kimseye emanet etmek istemiyor ve bunun bilinci ile yaşıyorum, bu elim kazada hayatlarını kaybeden Burhan ve Ahmet abiye, Yaradandan rahmet, kalanlarına ise baş sağlığı dilerim.
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Hepimize ders olsun.
Bu kaçıncı.allah rahmet eylesin
allah rahmet eylesin ölen insanları tanımıyorum ancak isimlerinden biraz araştırdım birinin yeni çocuğu olmuş aileleri ile resimlerini gördükçe içim parçalandı gerçekten.
allah rahmet eylesin :S
ankarada belliki şahine oldukça fazla turbo yapan arkadaşlar size tek tavsiyem turbo ve ya kendi güçleri üzerine çıkan araçlara rollcage yapın
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun...
Eski model direnci düşük araçlara rollcage şart. Buna Honda da dahil, tofaş da, renosu da.
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun
Allah rahmet eylesin.