kanka uğraşma sen yine kilo alırsın a.k :hahaha:
Printable View
Profesyonel destek almadan , kendi kurallarımı uygulayarak 5 buçuk ayda 26 kilo verdim.Yaklaşık 2 yıl önce.Şuan 73 kiloyum, halada koruyorum kilomu ama psikolojik rahatsız oldum sonunda , ne yesem kg alırım diye korkuyorum :D Şeker , ekmeği kesip boğazımı tutmayı öğrendim :) Şuanda alkol fast food gırla ama galiba oturdu vücudum.
aynen su kitabı merakettim karatayın araştırayım bakalım :D
benimde kilo almam lazım ailem dahil herkes iskelet muamelesi yapıyor ama ne yaparsam yapayim kilo alamıyorum yardımcı olacak biri varmıdır ki acaba :D
nasıl bukadar emin konuşuyorsunuz anlamıyorum 330 çıktı benim kollestrolüm?karatay bunu yazdığı kitapta nasıl anlıyor yada gud hastalığına yakalanmama ramak kalmış 1 aydır toplamda 4 kere kırmızı et yedim bunu bana nasıl söylüyor anlamıyorum.
sabah sabah sinirlenmim dedim ama para benim param sağlık benim sağlığım tavsiyelerinizi kendinize saklayın..benim almak istediğim tavsiye diyetisyen önerisiydi buldum başladım memnunum.
ayrıca körü körüne 3 ayda 15 kilo vermek nekadar sağlıklı nekadar yağ yaktın kaslar eridimi yoksa kasmı yaptın?
bende körü körüne kendi çapımda diyet yapıyordum dukandı kokandı kilo verdim sanıyordum oyüzden prof destek aldım
Benim trigliseridim 300 den 139 a, total kolestrolum 210 dan 120 ye indi. Salak sacma diyetisyenlerin karatay kolestrolu arttirir laflarina hic inanmayin. Ben bosa yazmiyorum ama para senin git bayil diyetisyenlere.
Once git de aclik ve tokluk kan sekerine baktir, hicbir gerizekali diyetisyen bol para kazanmak icin insulin direncine baktirtmaz.
Bende insulin direnci vardi mesela. Karatay ve glisemik endekse dikkat ederek beslendim ve saglikli olarak kilo verdim ve vermeye devam ediyorum.
Ha cok merak ettin ya yag oranimi, su an yuzde 44 den yuzde 21e dustu.
Istersen kan degerlerimi de yollarim sana.
Gercek yag yiyerek kilo verirsin. Daha 3 gun once dunya basininda bunun haberi cikti.
sana değerlerini sordummu ben??? dedim ki benim değerlerimi nereden biliyor kitap..herkez aynı şeyi yapsa yada düşünse kimsenin kimseden bir farklı kalmaz bırak ne yapacağıma ben karar vereyim..toplamda 14 adet test yaptırdım kan vererek çok istersen bende sana neler var neler yok gönderebilirim.bence gereksiz sidik yarışına hiç gerek yok eğer bir düşünce paylaşacaksan bunuda uygun dille yaparsın!
Kime giderseniz gidin siz boğazınızı tutmadıkça kg veremezsiniz
o yüzden dişyetisyene ihtiyacınız yok kendinizde diyet uygulayabilirsiniz
Karatay diyetinde dikkat edeceğiniz tek şey ÜRİK ASİT'iniz, proteini abarttınız mı benim gibi Ürik Asit fırlıyor. Onun haricinde 10 numara teyyitli bir beslenme modeli.
üsküdarda sahure özay isterseniz netten araştırabilirsiniz