kırılmaz ön ek aldım gerçekten kırılmıyor yani cidden sinirle denedim yine kırılmadı :) yoğunluktan dolayı telefonlarına ulaşmak zaman zaman zor oluyor ama
Printable View
kırılmaz ön ek aldım gerçekten kırılmıyor yani cidden sinirle denedim yine kırılmadı :) yoğunluktan dolayı telefonlarına ulaşmak zaman zaman zor oluyor ama
Burdaki olumlu yorumlar için görüştüm. Bi söylediği fiyatı 1 saat sonra farklı söylüyor. Lafını bitirmeden telefonu kapatmalar falan Saçma sapan tavırla çok müşteri kaybederler..
Bayadır uzaklaştım 3-4 yıldır modifiye camiasından. Piyasa bozuk ***** eskisi gibi değil. Tereddüt ediyor insan. Genel olarak bir memnuniyet söz konusu gibi bakalım. Yakın zamanda irtibata geçmeyi düşünüyorum bir parça için. Hayırlısı.
Ümit adamın dibidir piyasanında eskilerindendir...sıkıntı olmaz..
banada 3 gundur kargo numarası yollayacaklar bu saate telefonlara bakan yok dukkan ve cep. Parayı yatırdık ne kargo numarası var ne telefonları acan var urun sıkıntısız gelsede baska bırsey almam artık bu fırmadan
Ben dün uğradım ve şimdiye kadar sayısız alışverişim olmuştur. Kesinlikle esnaflardır ama pazar günü olmasına rağmen çok yoğunlardı ilgisizlik değilde yoğunluktan geri dönemiyorlardır ben rehberlerinde kayıtlı olmama rağmen ulaşamadığım çok olmuştur.
Bende c tesi günü birçok malzeme aldım cok yardımcı oldular kendı alısverısım ıcın konusursam gayet memnun kaldım bırcok alısverıs daha yapabılırım