İşte bende size neden üslubumun bozulduğunu anlatmaya çalıştım siz bana öyle dediniz diye bir kelime çıkmadı ağzımdan
Printable View
ya herkes şu parası olanlar biner s2'ya muhabbetini geçsin, parası olan binmiyor maalesef s2k'lara.. yakıtından, vergi avantajından, parça çoklugundan kısaca bakımları ve maaliyetlerinin az olmasındandır bu s2k'lara olan talep meselesi, çocukluk hayali olanları es geçiyorum çünkü hayatlarının belli dönemlerinde bişey yaşamış olabilirler bu istekleri ile ilgili.. onlar 100 de verir 120 de, saygı duyarım
bana göre s2k fazlaca süslenmiş sağlam olmayan kısa süre içerisinde taşları bozulan mezarlar gibidir, fazlaca gösterişli ama boş
konforu ve sürüş zevki olan, +200'lerde saatlerce keyif yapabileceğim kısaca sağlam ve uzun ömürlü olabilecek beni sıkıntıya düşürmeyecek bi bmw'yi tercih ederim o ayrı, bu da tamamen arabadan ne beklediğin ile alakalıdır, kimi arkadan itişin zevkini kimi boş konsol ama yardır güldür bi s2k tercih eder
insanlar hayallerini ve beklentilerini de cebindeki kağıt parçasına göre şekillendirmekte ve ona göre de karşı savunmalar ile başka markalara *** atmaktadırlar :)
siz ne kadar *** atarsanız atın bi gerçek vardır z4 hala üretilmekte olup insanların uzanamayacakları bi yerlerde durmaktadır, s2k ise ortalık malı olma durumuna geçmeye başlamıştır
İğrenç apaçi arabası ya.
Bende satmaya çalışıyorum zaten 40a falan verirsem ünal abiden 1.4is alıcam tek hayalim.
Ünal abi çok iyi biri benim s2000le 1.4is i kafa kafaya değişiyor ama babam izin vermiyor.
Off yada pejoyumu alsam yeşil zenonlu.
Bide benim araba vsa sız 200le yarışıyorum geçen gün Allahtan arkadaşın vsa lı s2000iyleydikte 250 de falan *** koptu vsa tuttu Allah korudu lanet araba yolda bile durmuyo ya.
Almayın kodumun arabasını çok kötü çok.
Herkes gidip z4 alsin bizim sitede 17 tane var z4 :D tek s2k var hepside nedense arabanin yanina gelip bakiyo :))
S2000 üretimi devam etseydi,mtv artışıydı falan filan 90 lira olurdu sıfırı taş çatlasın.
Açıp bi 0 km z4 fiyatlarına bakıveriniz..
Beyler 18 e nokta Si var düşünürseniz :)))))))))))))
Z4 almış,ama hala camdan öcü görmüş gibi S2000'e bakan 10'larca kişi ile karşılaştım yolda. Sanki altındaki araç roadster değil, durmuş beni kesiyor.. Böyle bir durum BMW vs S2000'de :D Teknolojik olarak dolu araçlar ama ruh yok aga bence. Z4 ün nesi ulaşılmaz onu da anlayamadım. 3.0 veya son kasada 2.8 altı tırt zaten.
:heyoo:
Konu yanlız baya başka yerlere kaymaya başladı.
İlan No 141334425
İlan No 148492832
Bu iki aracın arasında ki maddi farkın tek sebebi 22 bin km farkları olması gibi görünüyor suan bakarsak içini bilemeyiz ama 2 side temiz duruyor.
İşte benim en başından beri demek istedigim nokta 2 araba da aynı hiçbir farkları yok adam 90 bin tl yazmış e o zaman mavi bi tane full body kitli bi s2000 vardı o adamın aracına 150 bin tl yazması lazım olay burdan zincir zincir büyüyor.Bütün civiclerin arasında 1.6 si lerden bahsediyorum 10 bin TL Oynarken neden s2000 lerde fiyat birden 60 bin lerde 125 bin lere cıkıyor neredeyse 2 katına katlanıyor bu kadar fark anormal degil mi ? arabayı komple boyasan 10 bin fark etsin pertten koysan 30 bin fark etsin bu 65 bin tl lik fark nerden geliyor ben bunu anlamıyorum.Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.
Niye VSA sız sadece onu ayıkamadım? :DAlıntı:
Bertone vardı kardeşim. Bertone 210 beygir benim. İsteyen varsa da şile yolunda vsa sız s2000 alan gelebilir kapısabiliriz.Yanlız boşa yarışmam onu da söyliyeyim.
Cünkü denemek isteyen cok oldu denedik yendikte yenildikte.
Sabahtan beri bunu demeye çalışıyorum; kim ne isterse onu alır, bunun için konu açılmaz yani.Alıntı:
Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.
Birde su burda piyasayi dusurmeye calisiyorlar diyenleri tebrik etmek istiyorum 80_100 binlik araclara bakicam fiyati dussun diye isim gucum yok forumda ortam kurucam ahahahaaha :) altinizdaki araba coook guzel bende hastasiydim ama gordugum birkac kisi haric digerleri fazla abartiyor altindakini... hastasiydim bu aracin once fiyatlati sonra temizi pek olmayisi sonrada kullanicilarin garip yorumlari soguttu zaten. Biz nasil alanlara o parayi veren soyle boyledir demiyorsak sizde alamayan fakirdir muhabbeti yapmayin bu forumda ne adamlar var sahinden inip o fiyatlarda araca gecenler.. bu para tek sizde yok malesef ;)
3 ay bekleyin el mahkum indirecekler fiyatı zihniyeti size neyi anlatıyor? Ha öyle birşeyin olacağından değil de, zihniyet bildiğin piyasayı öldürme üzerine kurulu. S2000 lanet bir araç cidden,satışa çıkardığım dönemde keşke yanımda olsaydınız. Telefonda X diyorum OK diyor adam, araç başına geliyor X-5 diyor , ok hadi olsun diyorum, almaya gidiyoruz X-10 olmuş fiyat valla bu kadar param var.. Ondan sonra gidip X+15 lik arabayı alıyor :) Benden alsa üzeirne ekleyip 2 ay sonra satışa çıkarıcak.
18 yaşındaki çocuk bile piyasaya hakim anasını satim. :D Ne hondaymış. Abartmayın abiler; kardeşler bukadar. Dünya malı sonuçta. Alan alsın, satan satsın. Ben daha hiç görmedim malını kötüleyeni. Herkes bi atar gider birbirine. Yüzyüze gelsen burdan çoğu adam cümle kuramaz. Klavye başka oluyor. Gerek yok bu kadar polemiğe. :icon_tup: Sen 1.4 hondana 17+ tl, 1.6 sına 20+tl istersen; ben bebek e36 320'me 30 isterim. Herkes kabullensin bunu.:heyoo:
Konu tamda bu işte :) biri araba satıcak ilanlara bakıyor adam yazmış zaten abartı birine belki itelerim diye 80 bin tl onu gören la bu ara 80 bin se benim ki 85 bin eder baskası bu 85 se benim ki 100 bin eder diye olay böyle gidiyor serbest piyasa hersey.Kim kime itelerse diye yazan yazana piyasada satılık olarak geziyor hepsi işte boş boş. Diger araç sahıpleri de aynı kafada diyo s2000 100 bin se benim corvette 200 bin eder yada civic sahibi görüyor ana s2000 100 bin tl ediyorsa benim 1.6 si eder 35 bin tl s2000 den ne eksigi var diyo.Piyasa bu durumda direk patlıyor işte :) ama benim tek takıldıgım nokta arabayı komple boyasan 10 bin fark etsin pertten koysan 30 bin fark etsin bu 65 bin tl lik fark nerden geliyor ben bunu anlamıyorum.Kusura bakmasın yani kimse ben bi arabaya boyasız temiz diye 125 bin vermem boyalısını alırım 75 bine binerim yani.
Vede söyle bişi var adam 15 bine civic alıyor gecelerce ugrasıyor cabalıyor 200+ yapıyor görünüm harika hersey harika ve bence fazlası ile de 30,35 binleri hak edecek arabalar var piyasada haklarını yememek lazım.Onat kardeşimiz da bu olaya dahil yani ne kadar para istese mesela aracına ederini alması lazım.
:) olay otomatik olarak böyle oluyor ama, orda burda S2000 böyle şöyle, yok EP3 daha iyi,yok yürümez,yok gereksiz,yok boş araba,donanım fakiri,yok teneke vs. vs.....
Yahu araba sonuç olarak Honda, McLaren değil bu. Donanımı dönemine göre de şimdiye göre de boş. Kalitesi çok üst sınıf değil, bunları görmemek için zaten kör olmak lazım. Şekli güzel, performansı iyi.. Fiyatı şu. Tutup da hiçbir araç için "fiyatı tavan yaptı, lanet olsun yeter artık, zaten tırt bir araba neden bu kadar pahalı" diye konu açmadım, sürekli bu şekilde konuşarak insanların kafasında "ulan bu S2000 harbiden böyle almayalım" imajı yaratılıyor etrafta. Her zaman diyorum hatta araç içinde kullanırken bile diyorum, çok daha iyi araçlar var alınabilecek; ama araba sırf bu kadar spekülatif olması dolayısı ile bile cezbediyor insanı, özel bir araç gibi hissettiriyor çünkü herkes hakkında birşey konuşuyor, gören bakıyor bi daha bakıyor, ve sadece Türkiyeye özgü olarak (çünkü sayı olarak az var, temiz olarak hiç yok) fiyatı da yüksek....
Konu idik yarışına döndü kimin daha çok parası var yazsın 1. Seçiyoruz
i dont understand ur fuckn brain :D :D hak hukuk görmüyorum zaten. ünal turanmış vırık cırık her kimse piyasada 14 lük arabaya yay jant yaptı diye 19 yazıyorsa o adamın ve alıcının problemidir. bize o arabayı almamak düşer. bu s2k içide geçerli. aynı mantıkta satılan bir s2k beğendiyseniz fiyat uygun değilse almazsın olur biter. ama devamında haydi hoppaaa tt ye gireyimde s2k ları biraz boklayım olmamalı. ben mesela 30-36-46 m3 çok severim. şimdi ankarada yüzde 90 ı ulus cebeci pavyon king diyip boklasam elime ne geçicek ? piyasa mı düşecek ?
lafın özü herkes istediğini alır. ister 50 lik malı 100e alır ister 40 a alır. he ben honda hastası bir adam olarak tasvip ediyor muyum rakamları hayır. alır mısın ? evet. çünkü tek hayalim.
Estafurullah dostum, katılmayan da olabilir illaki. Bu kadar abartılmasını anlamıyorum ben. Tamam eyvallah ben de hondayı seviyorum, teknolojisine; performansına saygı duyuyorum ama ne bu bukadar kardeş, kardeşi düşman edecek kadar? Bırak yahu alan alsın, satan satsın. Diğer arkadaş yorum yapmış benim gönderime. E donanım fakiri hondana serbest piyasa diyebiliyorsan ben bmw'me istediğim fiyatı koyarım. Ha bmw de örnek ha. Mazda sahipleri de koyar, wv sahipleri de, peugeot sahipleri de. Yok sunroof yokmuş yok bilmemne diye aranma o zaman. Hevle vela..
Vallahi bende marka fanatikliği yok kardeşim, Bmw'yide seviyorum, Hondayı'da, Mazda'yıda. Bildiğim iyi araba=iyi para. Bunu bilir, bunu söylerim. Herkesin fikrine saygım var. İlk yazdığın post abes olmuş sadece. Geri kalana katılıyorum.
onat kardeşin :) 11 e arabasını aldı. 102 bin km de 2. sahibinde. iç kısmında nokta hatasız. kasada kozmetik düzeltmeler farzdı. ben ellemedim orj bozmadım. sonra para sıkıntısı yaşadım okulum için sattım. sattığım adam erman arseven konya camiası bilir. pırlanta gibi çocuk. 2-3 ay sonra konuştuk sen nasıl bir araba almışsın birader dedi bana. orj sinyallerine kadar duran bir araçtı. ben bu arabayı aldığımdan düşüğe sattım ermana. bende bilirdim 14 yazmayı ki hak ederdi bence. ama ben rahat uyuyamazdım. he dicekler ki alan memnun sanane. olsun ben fırsattan istifade etmem. sevmem böyle bir ticareti.
Sen orayı bilirsin alemdag da sofular köyü sapagına gelmeden hemen önce ki o kesin virajı 180 le giderken vsa sız bi s2000 le döndürsenize arkadaşı :D Bi toplayalım önce karsı seride sonrada sarampole uctuktan sonra alırız biz o arkadaşı :D Neden vsa sız diyor bana
@Arda ; çaktırma panpa bende hiç duymadım Sofular köyünü ama tahmin ettiğim, herkesin patladıgı bir viraj var herhalde orasıdır :D
arkadaşın s2000 le ciddi sıkıntısı var acaba hiç sürdü mü yada koltuğuna oturdu mu :D