Dayı dua et bir gün s2000 alayım da , yemin ediyorum her Allahın günü gece evinin oraya gelip yatağından korkarak seni uyandırmazsam ben de anıl değilim.
:D
Printable View
Dayı dua et bir gün s2000 alayım da , yemin ediyorum her Allahın günü gece evinin oraya gelip yatağından korkarak seni uyandırmazsam ben de anıl değilim.
:D
Isine gelen alir gelmeyende almaz
bu amcanın sözlerini dikkate alıp eleştirdikçe üstüne gittikçe, adam daha çok zevk alıyor. mesajlarını görmezden gelin, 1-2 hafta sonra zaten yazmamaya başlayacaktır. :)
Şimdi metin amcayı çok üzmeyelim herkesin kendi seçimi ama Metin amca sende biraz ayıp etmişsin.Metin amca sunları da baz almış olabilir bence bu kısımda haklı yani niye herkes dışına bakıyor bide iç kısmını baz almak lazım
Amacım konuyu kızıştırmak yada s2000 cilere laf atmak değil.Herkesin kendi zevkidir begenmiş almıştır.Bende m3 seviyorum ama m3 ünde eksikleri vardır söylersiniz degerlendiririz gözü ile bakıyorum.
http://i.hizliresim.com/8mnYPd.jpg
http://i.hizliresim.com/kZrObv.jpg
http://i.hizliresim.com/nYPOR1.jpg
Yaaa bu adamı iplemeyin Allahınızı severseniz. Her konusu tartışma zaten.
Ondan sonra da çocuk gibi trip atıp kaçıyor.
Onun derdi "kedi uzanamadığı ciğere mundar der" misali. Hem alamıyor hem de alan arkadaşlara laf sokuyor.
Uzun süre s2000 kullandım ve tatilden sonra eve geldiğimde babam "sattım ve emin ol senin için en iyisini yaptım" dediğinde odama gidip saatlerce sinirimden ağladım :) yetmedi yeni sahibini buldum aracı görmek için. O yüzden kimse gelipte ne benim, ne insanların değer verdiği ve emek harcayarak satın aldığı her türlü şeyi 1-2 cümlesiyle çöp ve pislik vari gösterip aşağılayamaz.
Tuhaf tuhaf hiç yaşınıza yakışmayacak sözler bunlar.
Ya laf salatası bu adam hala neden bu forumda anlam veremiyorum resmen herkesle billur geçiyor
Piyasada, üretilmiş ve değer verilmeyi hakeden bazı ürünler vardır.
İlk bakışta pek bir anlam ifade etmese de, detaylarına indiğinizde ince düşünülmüş birçok incelik
ve emek ile karşılaşırsınız.
Honda'nın bazı araçları da bu kategoriye giriyor.
Bu kategoriye bazen bir ayakkabı bazen de bir oyuncak dahi girebilir.
Günümüzde insanlar daha bilinçli.
Değersiz bir ürüne verilen değeri zaman törpüler.
Ama zamanın törpüleyemediği değer gerçekten hakedilen değerdir bana göre :)
arkadaş hakikaten millete giren çıkan nedir bende anlamadım :)
Otomobil zevk işidir bana göre çöp olan başkasına göre altın gibidir yermeye gerek yok.
Ben şahsen alıp binmem hayatta ama çok zevkli alet kim ne derse desin. Şimdi beyenenleri mi boklayim. Talebe göre arz işler bu hep böyledir, alıcı var ki fiyatı da ona göre şişip duruyor belli belirsiz.
Bu abide harbi t.şşk geçiyor niye bu kadar kaile alıp sinir yapıyorsunuz onu da anlamış değilim:D Otomobil bu sonuçta kan davası haline getirmenin anlamı yok.
Bence bu yaştan sonra farklı şeyler araştırsanız daha iyi edersiniz.
Kimseye bu şekilde ifadelerde bulunamassınız!! Bende 2.5 yıldır biniyorum ve garajda saklıyorum. Arabamı çalıişarak aldım, ne baba parası nede başka birşey..
Arabaya *** atıp fiyatı şöyle böyle diyenlerde forumlardaki "s2000 mi yoksa blmem ne mi" konularna baksnlar ve onlardan alsınlar lütfen. Evet fiyatlar artıyor ama araba azalıyor ve üretilmiyorda.. Arz-Talep kanunu halen geçerli.
2-3 kendini bilmez yüzünden de bu araba kullanıcısına kimse haksızlık edemez. Onlardan heryerde ve her sınıfta var malesef..
14 senedir crx kullanıyorum ben anca diyebilirim uzun süredir crx kullandım diye , senin ehliyeti alalı 2 sene olmuş nasıl uzun süredir s2000 kullanıyorsun :)
Şaka bir yana bazı araçlara cidden baglanılıyor kopamıyorsun benim crx gibi... 14 sene oldu yahu ama satamıyorum... Birkaç sene bir aracı kullanıpta bagımlısı oldum demeyin allah için :) S2000 de eminim crx kadar cazibeli bir araçdır ama ben birçok insanın sadece tadını alıp iyi bir paraya satmak için aldıgını düşünyorum.Veya s2000 im var demek için... Herkesi aynı kefeye koymuyorum ama birçogu böyledir eminim... Böyle olmayanlarıda araca davranışıyla anlayabilirsiniz.Sürüşünden bile anlaşılır aracına değer verip vermediği..
bu gün 130 bin tl m olsa ilandaki kırmızı s2000 gider hiç pazarlık etmeden alır binerim. bir kerede düşünmem bu araba bu parayı hakettimi diye.
aracın gereksiz pahalı olduğunu düşünüyorum ama bu parayı veren insanlarıda küçümsemek,kırmak hoş değil bana göre
Herkes istedigi seyi imkanlari dahilinde alsin kullansin ama s2000 e sanat eseri fln demek nedir yahu. Birseyi ovmek icin komik olmaya gerek yok.
kağıt araba kaç tane arkadaş öldü güvenlik sıfır 2005 model 100bin tl ye adam cls 350 veriyo ..aynı yıl çıktıklarında biri 70 dieri 350 yken.hesapla şimdi kalite para oranını
s2000 mi o fiyat çohhhh :) bedavaya binilmez :/
fiyatı çok bulan arkadaşlar neden hala s2000 bakıyolar onu anlamıyorum... gidin daha ucuz araba bakın mx5 falan alın onunda üstü açık Delsol alın z3 alın neyin peşindesiniz ?
Her Honda da olduğu gibi bu araçta da fiyatı gereksiz yüksek.
@shokodra abimiz aslında doğru şeyler yazıyorda uslubu biraz ağır geliyor.
O fiyata daha mantıklı araçlar var elbette iki mesaj üstte örnek verilmiş.
Lakin; alan arkadaşlara da saygı duyalım para onların parası bizi ilgilendirmez.
Fiyat ne kadar yüksek olursa olsun herkesin içinde bir s2000 binme hevesi vardır :)
Benim çok değerli, sitenin hızlısı, her konunun uzmanı saygıdeğer arkadaşlarım ( ki onlar kendilerini bilir ) dışında herkesten..
1 - Miras yiyorsunuz..
2- Çalışmadan para kazanıyorsunuz..
Diye yazdığım için özür dilerim..Bana yakışmadı..
Fakat S2000 hakkında yazdığım her konuda haklıyım ve bunu sizlerde biliyorsunuz..
Not: Ayrıcana benim çok sevdiğim Rs Cosworth arabalar için demediğinizi bırakmadınız ben bir şey diyormuyum..
hergenç kızın beyaz gelinlik giyip beyaz atlı prensini beklemesi gibi bişey s2000 hayaletmek :D
yeni kasa geliyor heralde 2. elinden ucuz olur
http://sv102.piclect.com/d6df541bb/o...008mini2l2.jpg
Ya ya aynen oyle duruyor evet ya he he.
Asaletli haşmetli aslan parçası atmaca yavrusu tt
https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...wAxCEYfze5B7Ag
Bu da bizim kanaryadan bozma bıldırcın
http://static.cargurus.com/images/si...pic-40791.jpeg
Son Foto yıkım :D
sarışekerim kalbine girerim seni mahvederim :D
Valla yeniside güzel olucağa benziyor, çıksında bitane de ondan alalım, madem 2. Elinden ucuz olucak :D
Bu konu forumda cinsel içerik ve yazılar paylaşımı yasak olması sebebi ile kilitlenmıştir.
Otomobil fetişi cinsel içeriktir.
İnsan insanla sevişir siz siz olun bokunu çıkartmayın .