arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama gereksiz kalabalık ve çeşitli makas tabiri şerit degişteren yola çıkan tipler olursa ciddi sıkıntı yaşanır ve deneme olmaz lütfen duyarlı olalım
Printable View
arkadaşlar kimse yanlış anlamasın ama gereksiz kalabalık ve çeşitli makas tabiri şerit degişteren yola çıkan tipler olursa ciddi sıkıntı yaşanır ve deneme olmaz lütfen duyarlı olalım
23.u cumartesi icin baska evo-subaru yok mu?
Polo gti - İbiza Cupra olurmu :D
limit yapılacak bir yolmudur deneme yapılacak olan yer? sanırım limit görücem :)
bı aksılık cıkmazsa bende denemek ısterım ibiza cupra ıle :)
Bende kıskandım, son sürat denemesi yapıcam, 180km yapabileceğim yer vardır inşallah.
metin abi diyicem müsadenizle..valla yaşınıza göre söylemleriniz ve araba sevdalısı olmanız beni ziyadesiyle şaşırtıyo,nereden geliyo bu sevda abi? yaşıtlarınızın böle roll forum yada herangi bir aktivite ile alakası yok..merakımı cezbetti..hee yanlış anlaşılmasın çok güzel bişey yaptığınız..benim merakım gençlikte belki bir aşk vardı ancak bu ruhu nasıl bu yaşlara kadar muhafaza edebildiniz?
dikkatimi çekiyo yeri geliyo güzel özlü sözler sölüyosunuz,genç arkadaşlara guzeli dogruyu gösterme çabasıda var onuda idrak ettim..her foruma bi büyük lazım,ortamı yumusatacak yada genclerin gazını alacak biri lazım..bu tabi benim görüşüm..
bu arada 180 km/h ile gidebiliyosunuz..vallahi helal olsun..ben babamın ayrıca söförlüğünüde yapıyorum gün içinde işe giderken falan..140 km/h cıktıgım zaman arkadan ayagı fren pedalına uzatmaya çalısıyo,sizi bu süratler için bile ayrıca tebrik etmek lazım..180 km/h düşünmeyin abim..ben yolu acarım siz basarsınız :) :)