burdan cıkacak videoları merakla bekliyorum :)
Printable View
burdan cıkacak videoları merakla bekliyorum :)
Noldu??? :)
Arabama go pro takmistim ama maalesef cekememisim, baya guzel ve uzun denemeler oldu ... Herkes aracini net sekilde gormustur diye dusunuyorum...
evet guzel geceyi sagol levent. cupraci arkadasa yazik oldu.
sonuclar ne durumda Levent? bir sızden baglanan arac oldumu?
Ben tesekkur ederim robert abi, biz hic atasehire girmedik o yuzden sorun olmadi. Sonuclar icin bisey demek istemiyorum video olmadigi icin ama ben hic uzulmedim oyle diyim:)
Stlegallerin smoketegle denedinmi ?
Motor çekim yapamadı çünkü go pro yu ona bağlayamadık başkada kamera yoktu bende arabaya taktım açma tuşunada bastım ama çekip hemen durmuş niye öyle olmuş anlamadım, sonuç olarak videomuz yok maalesef... Cem abi gelmedi bu arada, sorun yaşayan cupra da leon ibiza değil
E yazdim konuya ben de var diye.cagirsaydiniz keske... :) ben de cambike var diye ustelemedim.
Saglik olsun.sonuclari yazin bari.
Güzel bir geceydi çekim yapılıyor diye bizde video çekmedik yoksa bizde çekebilirdik, çekişmeli oldu, Levent hariç diğer deneyen araç sahiplerini tanımıyorum ama hepsinin ayağına sağlık keyifli bir gece oldu.
bazooka ışınlandı :) video cektik arkadas bluetothdan attı bulsam atacam da:)
Dun gece guzeldi bayadır e70 yakıtla kullanmıyordum aracımı mirkelamda yakıtı koydum benzn pompası arıza yaptı fakire cekti
Motorla denerken afr m 14.5 dip gaz ayagımı cekmedim aslında basmamam lazımdı
Sonra ozgun biraz daha actı benzini ama 13.5 larda yurudu o sekılde rooster la denedim 190 gibi gecti adem knkam
Bir iki video bende var yarın işyerindeyken yuklerim
Herkesin eline ayagına saglık bana çift pompa yolu gozuktu:)
Yakıt nakli degıl roll yapıcagım zaman e70 te kullanıyorum pompanın omru okadarmıs yakıt nakli fln yapılınca bozulmadı arabanın 1.5 bar ayarı ona gore
14 afr yuruyunce turbo turbo manifoldu nar gibiydi resim cekmeye calısıyorduk arkadasa kotu nıyetle bişe demedik flas olunca anlasılmıyor diye ole solendi
anladım kardeşim yakıt nakli dediğin yakıtı koydugun andı yani oyle telefuz ettim geçmiş olsun pompa seni yolda bıraktı ama neysekı onemlı bir sey değil arkadasın ısık ıle mevzusuda merak ettim ondan sordum yoksa kötü amaclı konusmadıgını zaten biliyorum zaten tavırda normaldi dediğim gibi merak ettim sağolasın
bu arada orco o araba atmo oyle yürüyorsa noslu düşünemiyorum git uzaylılarla gazla lem :) trafik izin vermedi oda baska sıkıntıydı