Tamam farkeden bisey yok abi biz zaten yakin arkadasiz,dekontu siteye koyariz en azindan baslangic olur,hem hayirli bi is icin olur hemde faydalanmak isteyen pist meraklisi arkadaslar mutlu olur. Tekrar tesekkurler.
Printable View
Superr,karsılıklı destekler cogalıyor.
Basıt bır baslık amator bır bagıs kampanyasına donusecek ınsallah ;)
Ozaman fakır bır aıle yada ogrencı tespıt etsek,harıka olur...
Merak etmeyın,mutlaka sınıfında hızlı bır otomobılle cıkarım,yanı clıo dıye kucumsemeyın,Ferrarı dıye buyutmeyın gozunuzde...
Seansı ıkıye bolerız,sanırım 8 tur cıkar,4 tur olarak bolerız.Hem boylece ıkınızde keyıf almıs olursunuz hemde maksımum bagısı toplamıs olurum ;)
Hali hazırda Twitter üzerinde #ÇocuklarÜşümeyecek tag'ı ile ihtiyaç sahipleri ile ihtiyaç karşılamak isteyenleri birleştiriyoruz. Aynı zamanda kendimiz de yardımda bulunuyoruz. Bu bağışlarla ilgili ihtiyaç sahibi çocuklara ulaşmak için twitter'da beni @hormonpatlamasi adıyla takip edebilirsiniz.
Bu tag i kım actı,yanı kımın organızasyonu bu?
Sebnem Sonmez kımdır? Ve bu ogrencılerı nasıl tespıt edılıyor? Yardımların yerıne ulasıp ulasmadıgını kontrol edebılıyormusun?
Soruyorum cunku sende bılıyorsun yardımların bazen yarısı ya gercek sahıbıne gıtmıyor yada heba oluyor :(
Hassas bır konu malesef...
Abi öğretmenler ulaşıyorlar sınıflarındaki ihtiyacı olan kız erkek öğrenci sayısını, bedenlerini, ayakkabı numaralarını alıp liste halinde gönderiyorlar. yardım etmek isteyenler de ellerindekileri gönderiyorlar. eşleştirip yerine ulaşmasını sağlıyoruz.
öyle ticarete dökülebilecek bir durum söz konusu değil. He yok ben güvenmem diyen, yardımlarını alıp, antep, van vs şehirlerin köylerine gidip bizzat dağıtır gelirler.
Elimizden gelen bu kadar şuanda..
Guzel bır sıstem,anladıgım kadarıyla oradakı ogretmenler sınıfındakı ıhtıyac sahıbı cocuklar belırlıyor.
Sebnem sonmez kımdır?
Bırde bu yardım organızasyonuna nasıl ulasabılırım?Bende tweeter vs yok malesef...
Bir okuldaki ihtiyaç listesini gönderirim abi, karşılayabildiğin kadarını karşılayıp kargolarsın. köylere kargo şirketleri götürmüyormuş genelde. ptt ile kargolayıp gönderebilirsin. öğretmenden bebelerin fotoğraflarını isteriz. mutlu anlarına uzaktan da olsa şahit oluruz.
Yardımda bulunan birisi şöyle birşey söyledi;
"Elimde kazak, çorap ve birkaçtane ayakkabı var. Çocuk esirgeme kurumuna verdim çoğunu fakat çalışanların evlerine götürdüklerini öğrenince kestim göndermeyi."
bu tespitten sonra, bu yöntem kurumlardan çok daha güvenilir. malesef...
Şebnem Sönmez'de BKM oyuncusu. Google görsellerden bakarsan gördüğünde tanırsın abi. Son olarak eğer pistte böyle yardım içerikli bir organizasyon olursa M5 ile gelmeye hazırım. Olur da görmezsem bireysel olarak bilgilendir lütfen beni.
Murat Bey harika bir fikir cikardiniz ortaya ayakta alkisliyorum sizi aslinda bu konu pist basliginda sabitlense ve her organizasyonda isteyenler piste cikanlarla bu bagislarla bulussa cok da verimli olur.Konuyu takipteyim..
Ek:Konuyu acan kardesim ciktiginda biraz korkacaksin ilk basta yol tutusun vucuduna yaptigi basinctan ama daha sonra bagimlilik yapabilir demedi deme :)
Sıstem aklıma yattı.Tek sorun ınsanlara guvenmek gerek.Pekı maddı yardım nasıl gıdıcek?
Sabıtlense harıka olur.1 seansı bu ıse ayırırım her pıst gunu ve yanı bos olan arkadaslarla damlaya damlaya yardım gölü olustururuz...
Para yok abi kesinlikle. erkek-kız sayısına göre kış aylarında da olmamız sebebiyle mont, ayakkabı, eldiven, atkı alıp koli yaparak göndermen gerekiyor. Zaten öğrencilerin yaşını, ayakkabı numarasını soruyoruz ihtiyaç olduğunu söyleyen öğretmenlere.
Bu işi yapan tanıdıgın varsa mont falan alabileceğimiz bana da bildirirsen sevinirim. Toplu 20-25 tane alacam çünkü.
Pist içinde ilkokul öğrencileri için mont+ayakkabı+atkı+eldiven+bere paketi getirseler yardım olarak daha güzel olur. Para olunca işin tadı kaçıyor.
Basıt bır başlık ne hayırlı ıse dönüştü helal olsun
Hesaplı satan fabrıka satıs magazaları vae haramıdere de.Bak bu guzel haber...
Bu yardim kampanyasi birkac ay onceki ramazan bayrami icin Mehmet'in ( 63owen63 ) un baslattigi kampanyanin aynisi galiba ? Buradan katilim fena degildi baya cocuk giydirmistik. Bu konu araciligi ile insallah daha fazla ihtiyac sahibine ulasiriz.
S2000 ile ben de alabilirim yanıma
Ama pist deneyimim yok. Tecrübeli biri direksiyona geçebilir :)