Töbe töbe nasıl arkadaşlarım var benim :D
Saat 15:00 Mesai bitti ben çıkıyorum size kolay gelsin :D
Printable View
Töbe töbe nasıl arkadaşlarım var benim :D
Saat 15:00 Mesai bitti ben çıkıyorum size kolay gelsin :D
Sağ koltuk risk tir. 18 yaşından küçükseniz anne babanız dışında kimsenin yanına oturamazsınız . 16 yaşından küçükseniz piste çıkamazsınız sağ koltukta .
Ayrıca kaza bela durumunda sorumluluk sürücünündür biz organizasyon ve pist olarak herhangibir durumda taraf yada sorumlu değiliz .
Bunu unutmadan hatırlatmak istedim genel olarak .
ÇYDD veya Lösev de düşünülebilinir bağış için.
Gene güzel bir konu rayından çıktı, espriden geçilmiyor...
keşke körfez pistindeki subiefest e gelseydiniz. her seans yanıma başka bir arkadaş aldım ve hepsiyle de orda tanıştım. körfezde yeni bir track day olursa ve izlemeye gelirseniz, beraber gazlarız, hem de bilabedel ;)
Murat benim fikri kullanmışsın:D Körfez zamanında da ben demiştim aynı şeyi. Ellerine sağlık. Ben gelemeyeceğim o sabah 5 de çinden inmiş olucam. Kafam dayanmaz.
Güzel kardeşim ,
Biz bu işi senin gibi piste girmek isteyen hevesli kardeşlerimiz için gelecekte daha iyi yerlere getirin diye yapıyoruz . Otomobilin olmasa bile Pistte olmak isteğin bizim için gurur verici .(18 yaşın üstünde olduğunu tahmin ederek yazıyorum )
Cumartesi günü saat 15:00 da pistte beni buluyorsun Süpersport Seansının özel davetlisisin . Ben katılımcılarıma şahsen rica edip senin bu arzunu bir süpersport otomobille ücretsiz olarak gerçekleştirmene yardımcı olacağım.
Telefonumu yazmıyorum gün içinde arasanda ulaşamazsın yoğunluktan ama pistte güvenliklerden herhangibirine beni sorarsan bi şekilde seni bana getirirler :D
Görüşmek üzere
K.Buğra YILDIRIM
( Sevgili fırlama yakın arkadaşlarım sakın bu yazdıklarımdan feyz alıp cumartesi tepemde olmayın Piste gelme zahmetinde bulunursa :) Gökiyi salarım üzerinize valla katlar öküz gibi oldu ayı :D )
Bu iyiliği alan 2. yada 3. kişi olacak ark. Sitenin herzaman olan dostluğu yakınlığı bir daha ortaya çıktı.
Valla helal olsun.
eeeeeeeeee sayın buğra abiciğim :D Fotoğrafcılarada bir güzellik oluyörmü acaba :D Polo CUP' a bindik de bir süper sport' a hayır diyemeceğim :D en JDM inden falan :D