Valencia Orange gelmeli miss olur o zaman
bmw de 1'den başladı dokuza kadar mı artık sıraları serileri. eskiden iyiydi; 3-5-7. ama artık, biraz daha ihtiyarım ya kafam karışmaya başladı. 1-2-3-4-5-6varmı-7-8varmı bilmiyom....![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
gerçekten bişey ler eksik ama göz aşinalığı mı artık zamanla alışılır mı bilinmez.. genelde ilk görüşte beğeni çok zor ama.. CLA için de Merso na'apmış dedim ama şimdi hoşuma bile gidiyo..
Bence genel olarak olmuş ama BMW 'ye özgü şu ön ızgara biraz sakin gösteriyor sanki bu tasarımda..
benim hoşuma gitmedi,1 serisini hic begenemiyorum
ön taraf iyide arka taraf icin
Çizgileri 1 serisi coupe kadar akıcı ve pürüzsüz olamamış gibi geldi bana. Gözü tırmalayan da o, bahsedilmiş yukarıda çizgilerde 1 serisi coupeden çok z4 esintileri mevcut , b sütunundan ön fara gelen çizgi ve aynı şekilde b sütunundan stoplara giden çizgiler z4 çizgileri..
Bir 1 serisi coupe değil![]()
piyasaya çıktıktan sonra 40/60 yay takıp 20 jantlarla beğenmeyen arkadaşlar ne yorumlar yapacak acabaalışın artık arkadaş ilk çıktığında güzel görünmüyor hem ufak dokunuşlar hemde gözün alışması gerekiyor. tek temennim aracın bazı resimlerde göründüğü gibi dümdüz olmaması çamurluk kıvrımları arkadan ve üstten kusursuz seçilebilmeli. ve tabi makul bir fiyatla. evlatlık miras olmaz ancak uzun süre eğlencesini kaybetmeden binilebileceği kesin
![]()
edit : ve rebel arkadaşın dediği gibi z4 çizgileri var biraz. ilerde cabrio çıkarsa dahada güzel olur
OTOBULL GARAGE
4 serisini incelemek icin bmw dealer a gittim bugun. Gitmisken 2 serisinide sordum. 2.28 kasimda geliyormus 2.35 mart 2014 de geliyormus. m i de artik 2015 de fln gelir heralde![]()
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Senimi kircaz patron oyle olsun.martta geliyor o zaman . Bugun inceledigim estoril blue $65 ki di 2.35 $53-60 civari birsey olabilir ki 1.35is ler $52k.
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
Bence hoş olmuş arka kısım biraz eksik sanırım makyajlarlar.
Ufak dokunuşları ihtiyacı var, Biraz basıklık güzel bir jant seçimi ve küçük detaylar sonrasında gayet iyi olur diye düşünüyorum.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)