Toyota priuslar renault fluence z.e lerin satışları patlayacak desenize :) :)
Printable View
Toyota priuslar renault fluence z.e lerin satışları patlayacak desenize :) :)
aslında tam olarak öyle değil bu avrupa birliği uyum yasaları çerçevesinde 2009 dan beri görüşülen bir şey emisyon mevzusu.. sıkıntı olucak olan yeni nesil araçlar değil eski nesil araçlara nasıl bir uygulama yapılabiliceği idi.. onada çözümü eski nesile eski sistem üstünden yeni yasa çıkdıkdan sonraki araçlarada yeni sistem üstünden yapalım diye konuşuluyordu benim okuduklarımdan bildiğim o ..
buda mantıklı bence vergi aralığınında şu anki sistemden farklı olucağını düşünmüyorum
Misal şu anda 1300-1600 sıfır araçda vergi 827 tl ise yıllık 1300-1600 cc aracın emisyon değeri ortalama 106 ila 115 grama denk geliyorsa ondanda gene alıcaklar 827 tl.. yani pek fazla bir şey değişiceğini düşünmüyorum çünkü ortalama motor hacmine göre her aracın salınım değerleride belli fiks...
şu anda sıfır dizel bir aracın emisyon değeri zaten çok düşük üstüne yakıtlarda eurodizel eski nesil eski tip dizel değil yakıtın kendinin zaten kükürt oranı çok düşük birde araçdaki sistemlerle beraber emisyon salınımı yeni nesil araçlarda baya bir az..
bunun bence fluence z.e yada pyrius tarzı hybrid yada pure elektirk araçların satışınada bir etkisi olmaz.. benim şahsi fikrim nedenide bugün pyrius 2 nin emisyon salınım değeri 104 gram polo 1.4 tdi bluemotion salınım değeri 102 gram...
birde dizel demişsinizde sizin emisyon değerleri öncesi yani sanırım 2006 öncesi eski nesil benzinli araçların emisyon değerlerinden haberiniz varmı.. :) böyle ibr yasa çıksa ve eski araçlarda bu yasaya dahil edilse en çok onları vurur..
lpg takarım emisyonum düşük olur diyen arkadaşlar lpg gibi ek sistemleri emisyon ölçümünde en azından ingiltere ve almanyada benim bildiğim kadarı ile katmıyorlar lpg li aracın varsa lpg yi kapat benzine al diyorlar ve emisyon ölçümünü gene benzin üstünden yapıyorlar..
Mercedes CGI motorların bi +'sı olur mu acaba?
bayaaadır var bu muhabbet 3-4 senedir. yani söylenti gibi bişey
yhu bi öğrenemediler KW cinsinden vergilendirme yapmayı.karbon salınımıymış peh.
eger egzoz borusuna sokulan boruyu orta sustrucuyu genısleterek + 1 kat takarak ztn yanıltabılırsın.Eger ki ruhst verileriyle yapıcaklarsa gene yandı herkes sebep gayet açık 1.4 arabaya 1.6 130hp arabaya 130kw yazanlar üü kimbilir ne sorunlar çıkar da.Bu kadar saçma bişey olamaz açıkcası.Yap kw hesabından + hacim bakımından olsun bitsin.
1.4-1.6 90kw'a kadar xx
1.6-2.0 150kw'a kadar xx
2.0-xx 340+kw'a kadar xx diye olsun bitsin yahu çok modern ülkeyiz ya ba ba babak emisyon ölçümü karbonmuş hee hee .
emisyon zaten fabrika değerleri üstünden olur öyle egzosa bir şey sokup ölçüm yapıp olmaz çok saçma olur ve üç kağıt çok olur.. adam aracına custom bir katalizör yaptırır iki kat dan misal bir kat yapar egzosdan duman bile çıkmaz :)
yani o işin üç kağıdı çok ingiliz forumlarında yakıta bir şey katıyorlarmış emisyonu aşırı düşürüyormuş ismini unuttum şimdi falan..
o yüzden o işi şahsa bırakılmaz fabrikanın verdiği değer bence en resmi en geçerli değer olur..
emisyon en güzeli bence 2.5 hacmindeki bir araç 1.3 emisyonunda yakıyorsa adamlar bir ayarlama yapar gene 1.3 den almaz 1.6 dan almaz en fazla bir alt emisyon dilimi olan 2.0 dan alır bence..onun dengelemesini sağlarlar..
aslında eski motor hacim sisteminden pek farklı bir şey olmıycak gibime geliyor..
bu arada niye iki ayrı konu var bir orda bir burda yazıyoruz.. :)
zaten senelık vergısı 800 kusur lıra bıde smdı bu cıktı 119 gr. carbon salınımı gorunuyo aracın acaba nekadardır
haberi yapan herhalde 2000 li yillarda yasiyordur.325 i kullaniyorum benim emisyon gazim 211 arkadasimin ki 325 d eksoz emisyon gazi 177.bundan 3 veya 4 ay önce bir gazete de bu konuyla ilgili bir yazi okumustum türkiye de.ileride belçika gibi emisyon gazi ile vergilendirmeden bahsediliyordu.bizde de 200 e kadar iyi ondan sonra katlamali vergiler
Cop vergisini alirsin anlarim ortaligi temizliosun, arabadan gaz salinimi vergisini niye aliosun havayi temizleme tesisinmi var
:Bravoo::Bravoo::Bravoo:
Hayir şimdi arac teknik verisine göre bakarlarsa iş kolay yoksa dayarim katalizörü bi de emisyon icin ayar cekeriz araba 20 40 km kadar gidecek kadar olursa o zaman nasıl anlıyacaklar %50 daha az emisyon yazılmı muane öncesi atilir diye ortalıga cıkar acıkcası :D