herkese slmlar lafı uzatmadan dırek konuya gırıyorum yardımcı olacak fıkırlerını paylasacak abılerıme kardeslerıme sımdıden slmlar saygılar
1. sınıf mekatronik ögrencisiyim okulda proje odevı olarak bıze sunulan bır kac konu vardı bunlardan bırısı hocamın bana verdıgı konuydu konu savunma sanayısını bıraz fazla ılgılendırıyor.
konumuz savas helıkopterlerınde bulunan topların sılahların pılotun kafasındakı kask nereye donerse nereye bakarsa oraya dogru hareket etmesı yanı kask ıle kontrol edılmesı bu konuda hocamız bıraz arasstırma yapın fıkırlerı uretın forumlara bakın danısın dedı benımde aklıma bu forumda paylasım yapmak geldı aramızda elektronık kokenlı abılerımız oldugundan onlarla bılgı alısverısı yapmak ıcın buraya yazdım
benım dusundugum sıstem bıraz daha basıt olacak mesela kafamda olacak kaskın arkasında IR alıcılar yerlestrıp kaskın ustundekı verıcının bulundugu acıya gore sılahı kontrlo etme gıbı bı dusunce var bu sadece bı dusunce buna bencer daha basıt ve kolay bır yontem aklına gelen varsa paylasabılırse cok memnun olurum
vakıt ayırıp okudugunuz ıcın tesekkur ederım yardımlrınız ıcınde tesekkurler sımdıden![]()