Lütfeeeeen :) :D
Printable View
Eskiden az mı kastık lan gamelerde... Şimdi herkes player olmuş :))
Tech cs serveri vardı kapandı heralde. Bende bu aralar tekrar sardım oyuna, geç geldim yoksa izlerdim turnuvayı kaçırdık tühhhh.
murat bey aldınızmı mesajı :D
Bunun boyle olduğunu 2 mizde iyi biliyoruz görende her el hs atıyorsun sanar hayatımın çoğu unıde geçtıgınden laptopdan oynamak zorunda kalıyorum ve 150 kişinin kaldığı bı yurtta 16 mbıt lık ınternetle yaklaşık 80-200 arası pıngle oynamama rağmen " tuğralı alın gerisi kolay " diyorsanız. Çok kaşınma derim :D:D:D
edit : benım masaustunde oynayıp oynamadığımı awp kullanım sıklığından anlayabılırsınız eğer laptopdaysam ımkanım olsa bile awp almam çunku zaten oynayamıyorum laptopta. Eğer hemen hemen her el fırsatım varsa ve awp alıyorsam ve bileğinize guvenmıyorsanız sw den çıkın derım çünkü masaustundeyım demektır :D
hadi sw kiralayıp açalım o zaman.Tuğral beyi ben alırım kaçamaz benden :))) şaka bir yana cidden oynamak isteyenler varsa açılsın server ,maddi manevi yardımcı olurum seve seve.
bende varım yani çoğunluk tamm derse açalım bi server :)
Beni yazn bende varm server acilirsa
açılırsa bende gelirim ayrıca forumda +3 arkadaşım daha var onlarda gelir sürekli başka sw lerde takılıyoruz yerimiz belli olur hiçyoktan :D
bende varım. açılırsa güzel olur :)
Maç,Muhabbet vs. için TeamSpeak sunucusuda mevcut sırf tt ye özel şifreli bir oda açabilirim.
bende oynarım eski lancılardanım :D
Bende katılabilirim :) maddi manevi hertürlü destek verebilirim server açılırsa güzel olur
Umarım açılır , oynamayı isterim
Eskiden çıkmazdık sw den yine açılsın kasarız :)
Server açılırsa, geceleri senoyna'nın gelenek haline getirdiği telli-sefer maçları. Ya da 5 vs 5 maçlar yapılıp turnuvalar düzenlenebilir. Destek veririz forum olarak biri el atsın yeterki :)
Hmm bilemiyorum ki ya :D
Yönetim'den izin isteyin alıyım beyler. Bir tek cem uğraşıyordu o da askere gidiyor.Pek sanmıyorum izin vereceklerini ama verirlerse alırım.
1.6 mı yapılıyor hala maçlar :S