Vittoria ahh ne icersen ic aynı para :D
Zaten bodrumdan alıskınsan sadece alkol ıceceksenız cok fazla bırsey tutacagını sanmam klasık zaten vodka redbull max 40.
Printable View
Vittoria ahh ne icersen ic aynı para :D
Zaten bodrumdan alıskınsan sadece alkol ıceceksenız cok fazla bırsey tutacagını sanmam klasık zaten vodka redbull max 40.
Cebinde bir miktar nakit olsun,onun haricinde kredî kartı olursa daha rahat olursun,sonuçta eğlencenin sınırı yok,kafanda sürekli toplama çıkarma yapmak zorunda kalmazsın,iyi eğlenceler :)
Sortie' den daha iyi bildiğiniz bir yer var mı?
Ben gecen sene geldigimde gittim.Vale en az 30 tl kapıda yazıyor :) Şişe açtırdım 400 verdim.Dj iyidi.
son 2 senedir cok kotu, ben bir daha gitmem kolay kolay, daha kaliteli yerlere bakmanizi tavsiye ederim..gayrettepedeki yerlerden yada best of chilai olabilir.
Yazın gitmiştim ben de, votka red 30 liraydı. O değil de vale 30 liraymış ya la. Bilseydim trafik otoparkına 20 liraya bırakmazdım arabayı. :D
Posha ucuz diyen olmuş :D
Eğer et yemeyi seviyosanız sortienin içinde Al Catra var.
Fix menü 90 tl. 90 liraya sınırsız et servisi, başlangıç, arasıcak ve 1 alkol veriyorlar. Sortiedeki fiyat performans olarak en iyisi olabilir. Servis yapan arkadaşlar da güler yüzlü.
Alcatra
90+90+vale
250 liraya güzel bi organizasyon olur.
Hesapladığın paranın 2 katı cebinde yada kartında olsun.
Sortie falan mı kaldı ya.
Maşka parkında gidilecek muhteşem yerler var. Fiyatlarda fixdir. Kişi başı 250 tl dir. Yersiniz yerli sınırsız içki ve full eğlenirsiniz.
Arabesque veya Cahide bunlardan ikisi sadece. Tavsiye ederim.
Koray başkaannnnn
alttan alttan okuma :) et yemeye gidelim kasımda
Et için mekan çok bende kardeşim :) sen deki bana şu gün gidelim yeterli :) Biliyosun işimiz İstanbul'da yeme içme eğlence :)
Dün çok balık ve deniz mahsülü tükettim bugün zın zın modundayım :D
Levrek lokum 1-2-3 derken komple levreği yutmuşum :D
http://img.gecce.com/2013/05/14/levr...m-150144A5.jpg
Tamamdır patron, kasımın ilk haftası kısmetse gidelim.
Baltazar Karaköy
Buraya gittin mi ?
Arkadaşımın yeridir. Tavsiye ederim. :icon_tup:
Koray sanada yakın. Bi akşam gidelim :D
Vedat Milor senin yanında halt yemiş. Referans veririz..
http://www.burgerjoint.net/