Nası bişey yaptıki araca 20binlere düşmüş fiyat diye düşünmeden edemiyor insan :))
Printable View
Nası bişey yaptıki araca 20binlere düşmüş fiyat diye düşünmeden edemiyor insan :))
Adam doktorum demiste,hangi doktor bukadar bozuk turkceyle ilan aciklamasi yazar onu anlamadim.Ne lastik markasini yazabilmis nede dogru duzgun kelime yazabilmis.Ayrica telefondan giriyorum torpido uzerindeki lekeleri cozemedim bi degisik duruyor.
Alcantra doseme yapilmis gogus ve kapi dosemelerine hatta tavana bile
Arabanın içinin fotosu herşeyi anlatıyor insan bi iç temizlik yaptırır
alınca ben yaptırırım artık :)
Tarkan abi göğüslük tamir gördüğü için alacantra kaplama,ondan yapılmış büyük ihtimal.Buda demek oluyorki sürücü ve yolcu airbagleri patlamış.Airbagler yerindemi kontrol et.Tavanıda kaplatmış,bunların tavan döşemesi içindeki malzeme çok sert,tavandan da sağlam bir hasar var bence.Ayrıca airbag patladığı için kemerlerde kendini kilitlemiştir yani fünyeleri patlamıştır.Basit bir dirençle çözdümü yoksa gerçekten emniyet kemerleri çalışıyormu buna baktırmalısın bence
sağol kardeşim. araca bakılıyor bugün. bunlarada dikkat edilir inşallah
Bide şöyle bi durum var ilan tarihi 30.07.2013'den kalma hemen hemen 3 ay geçmiş üstünden.Bende düşündüm baksam mı diye ama ilan tarihini görünce vazgeçtim.İnşallah çok sıkıntılı çıkmaz çatara patara yürürsünüz :):)
Güvenlik açısından sıkıntıları var mı elektriksel sisteminde problemi var mı kasası güzel toplanmış mı bunlara bakılıp alınabilir sadece yüklemek için kullanılacaksa aslında fiyat iyi görünüyor
Fiyat gerçekten çok uygun ama araç tam 3 aydır ilanda ve hala satılmamış olmasıda enteresan..çok iyi baktırıp alın ki bir bu kadar da masraf etmeyin aldıktan sonra
sonuç ne oldu acaba?
Mesut kardesim naptn :D
Bu fiyata bu kadar zamandır duruyorsa mutlaka bir cacığı vardır Tarkan. Yoksa techturkey mezarcılık ve kürekçilik a.ş olarak bu ilan durmazdı.
Yengec seven gidip alabilir aracı :D
Tarkan abıyle gorustuk dun aksam telde uzun uzun bize gelmez arac :)
Arkadaş ya karakolluk oldu, ya da çıktı otobanda gazlıyo :D
Direksiyonun göbegi solmuş gibi ??
O deiglde fiyata bakınca napmışlar acaba diye düşünüyorum, sonrada nasıl topladılar acaba diye düşünüyorum :D :D Jüpiter çarpmış olabilir, ya da ufak bi tıklamıştır