swdeish house mafia şahıs değil gruptur. Grup Steve Angello,Sebastian Ingrosso ve Axwell den oluşuyordu ve grup dağılma kararı aldı. Gruptan Steve Angello 38. Sebastian Ingrosso 18. axwell 19. sırayı almıştır. eski üyesi Eric Prydz ise 54. sıradadır
Printable View
92. Paul Oakenfold
en komiğide bu :D benim için her zaman arminden sonra 2. sıradadır değişmez :)
Resident advisor Top 100 oylama zamanı geldi.
En iyileri oylayın bakalım :)
2012 Best Resident Dj's > RA Poll: Top DJs of 2012
2013 vote > RA: Vote for your top DJs and live acts
Sasha
Murat Uncuoğlu
27 Aralık 2013, Cuma
indigo Istanbul
23:30
Sasha indigo-istanbul.com
Efsaneyi emekli olmadan belki de son kez İstanbul'da dinleme şansına sahip olabiliriz.
6 Aralikta roxy de caliyoruz kimse tinlamadi, yok neymis efenim this is sasha geliyomuşmuş :D peh :D
Hollanda'da yaşayan Türk DJ Ümmet Özcan en iyi 100 DJ arasında gösterildi. Özcan, Doğu ve Batı sentezinin kendisi için zenginlik olduğunu söylüyor
DJMAG dergisi tarafından 2013'ün en iyi 100 DJ'i arasında gösterilen Türk asıllı Hollandalı DJ Ümmet Özcan yolculuğunu SABAH'a anlattı. Dünyaca ünlü bir DJ olmak çocukluk hayalimdi diyen Özcan, ilk 100'e girmesiyle ilgili ise "Bu sadece bir başlangıç" diyor.
'KENDİ KİTLEM VAR'
- Hollanda ve özellikle Avrupa'da yakından tanınıyorsunuz. Fakat Türk müzikseverlerin sizi yakından tanıdığını söylemek mümkün değil. Elektronik müzik maceranıza nasıl başladığınızı anlatabilir misiniz?
- Sadece Hollanda ve Avrupa'da değil, Amerika ve Asya'da da kendi dinleyici kitlem olduğuna inanıyorum. Çocukluğumdan beri müzikle uğraşıyorum ve dünyaca ünlü bir DJ olmak benim çocukluk hayalimdi. Şu an sevdiğim işi yaptığım ve bu sene hayalimdeki hedefe bir adım daha yaklaştığım için çok mutluyum.
- Dünyanın en iyi 100 DJ'i arasında gösterilmek nasıl bir duygu? Bu listede yer almayı bekliyor muydunuz?
- Tabii ki. Ne işle uğraşırsanız uğraşın, o işin dünya çapındaki ilk 100 isminden biri olmak sizi çok mutlu eder ve büyük bir gurur verir. Bence bu sadece bir başlangıç.
DOĞU ZENGİNLİK
- Hem Doğu hem de Batı'dan etkilenmiş biri olmak müzik kariyerinizi nasıl şekillendiriyor?
- Hem Doğu hem de Batı'dan gelen köklere sahip olmak benim için kültürel bir zenginlik. Bunu da en iyi şekilde müziğime yansıtmaya çalışıyorum.
- Türk müziğinden etkilendiniz mi? Sizi şekillendiren Türk sanatçılar var mı?
- Tabii ki. Doğal olarak Türk müziğinden etkilendim. Türk müziğini de yakından takip ediyorum. Belki de Türk müziği bilinç altıma yerleşmiştir.
DANS MÜZİĞİ PATLAYACAK
- Elektronik müzik birçok farklı alt türü de bünyesinde barındırıyor. Sizin Trance'a yönelmenizin nedenini öğrenebilir miyiz?
- Trance benim jenerasyonumun müziğiydi. Doğal olarak müzik yapmaya da sevdiğim tarzla başladım. Aslında sadece tek bir tarza da odaklanmıyorum. Ben her zaman farkli tarzlardan öğeler kullanarak kendi müziğimi yaratıyorum.
- Dünyanın birçok yerinde performans sergiliyorsunuz. Elektronik müziğin bu denli popüler olmasının nedeni sizce nedir?
- Elektronik müziğin insanları birbirlerine yakınlaştırıcı bir özelliği olduğuna inaniyorum. Elektronik müziği sevenler bir araya geldiklerinde ortaya çıkan sevgi ve birlikteliğin enerjisi paha biçilemez bir duygu.
- Türkiye'deki gelişmeleri takip ediyor musunuz? Avrupa'ya oranla Türkiye'de elektronik müzik nasıl değerlendirilmeli?
- Avrupa'daki kadar bilinçli bir dinleyici kitlesine sahip değiliz maalesef. Fakat bu oranın gün geçtikçe arttığına şahit oluyorum ben. Ve inanıyorum ki Türkiye'de de tıpkı şu an Amerika'da olduğu gibi yakın zamanda bir elektronik dans müziği patlaması olacak.
Ben yeteri kadar aldım. Sınırlı sayıda bilet için elinizi çabuk tutun.
Foruma kıyağım olsun :icon_tup:
SASHA FALL & WINTER TOUR 2013 biletleri SOSYOTIX'te!
John Digweed 14 Şubat'ta İstanbul'da.
Şimdiden söyliyim :D
John Digweed'i anlatmaya kelimeler ne yazık ki yetmiyor. Onu anlamak için yapılabilecek en doğru şey, Digweed, 14 Şubat 2014 Cuma gecesi indigo kabinine geçtiğinde, orada olup tarihi bir geceye tanıklık etmek ve sabahın ilk ışıklarına kadar dans etmek!
Her ne kadar konu başlığına denk gelmese de New Age elektronik müziğe öncülük etmiştir.
Ve bu konuda Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi New Age müzik dehalarından Kitaro ülkemize geliyor. Eğer kulağı bu adama yakın olanlar varsa bu şansı kaçırmasın..
New age ve dünya müziğinin öncü isimlerinden Kitaro dev orkestrası eşliğinde 4 Mart'ta Haliç Kongre Merkezi'nde!
Altın Küre ve Grammy ödüllü Kitaro, kariyerinin ilk Doğu Avrupa turu kapsamında Türkiye’ye uğruyor!
Etnik ve elektronik öğeleri bir araya getiren yenilikçi müziğiyle dünyanın dört bir yanında dinleyenleri derin ve ruhani yolculuklara çıkaracan efsanevi müzisyen Kitaro, uzun süre akıllardan çıkmayacak bir konser için bu özel akşamda Haliç Kongre Merkezi sahnesine konuk olacak.
Pozitif Live tarafından gerçekleşecek bu özel gecede, 30 yılı aşkın kariyeri boyunca müziğiyle milyonları peşinden sürükleyen Kitaro’ya 36 kişilik dev bir orkestra eşlik edecek.
1. Kategori - 375.00 TL
2. Kategori - 275.00 TL
3. Kategori - 250.00 TL
4. Kategori - 225.00 TL
5. Kategori - 200.00 TL
:D Las Vegas’ta commercial müziğe ve tembel DJ’lere tepki olarak doğdu: AFTER
Muhtemelen oldukça başarılı bir PR projesi olarak sosyal medyaya sürülen ama en azından pek çok DJ’in ve elektronik müzik severin düşüncelerini ve tepkilerini ortaya koymasını, bu düzlemde bir tartışma ortamı yaratılmasını sağlayan “DJ kuralları”yla bu haftanın dans müziği dünyasındaki gündemi AFTER LAS VEGAS
http://hizliresimyukle.com/images/2014/02/13/1nKd.jpg
Deep Dish geri mi dönüyor? :rolleyes:
Dubfire ve Sharam olarak ikiye ayrılan ve kariyerlerine bu şekilde devam eden Deep Dish, yıllardır kapalı olan web sitelerini aktive etti. Bir loop ve geri sayımdan başka bir şey olmayan web sitesi, geri sayım bittiği zaman yeni Deep Dish çalışmalarının yayınlanacağını düşündürtüyor.
DEEP >>>> DISH
Rest In Peace GodFather of House Music :(
http://www.hizliresimyukle.com/image...m-newberry.jpg