Geriye falan salma, aracının yerini değiştirme bence.
Sonra adam arabama dokundurmuşsun falan derse işin içinden hiç çıkılmaz.
Printable View
Geriye falan salma, aracının yerini değiştirme bence.
Sonra adam arabama dokundurmuşsun falan derse işin içinden hiç çıkılmaz.
Geçen hafta aynısını bana oldu. TEsadüf üzeri balkona çıktığımda, bi H100 kamyonet yanaşmaya çalışacakken koca yerde geldi sağ köşeden sürttü gözümle göre göre, bağır çağır, aşağı inene kadar 2 kere daha sürttü adam. Bi de pasta cilayla hallederiz demez mi cinnet geçirecektim. Adamın bizim semtte dükkanı var diye ve babamın zoruyla bıraktım yoksa inadına tutanak tutacaktım.
Bence cama kamera koyun ve adamın yanına gittiğinizde de kamera açık kalsın. Ayrıca paraya yanaşmıyorsa tutanak tutun.
Son durum nedir merak ettim
Gecmis olsun durum nedir
bende merak ettim son durumu açıkcası
Şöför bayan çıktı detayları yemekte konuşuyolar galiba :)
geçmiş olsun masrafınız varsa bırakmayın peşimi defalarca başıma geldi kapımın önünde bilirim ne kadar rahatsız edici bir durum oldugunu
Pusudayım bekliyorum hala =)
Arabasına gelene kadar bekleyin, sonra gidin durumu izah edin... En mantklı olanıda bu. Olabilir sürtebilir. olagan şeyler bunlar
son durum ne abi ? geçmiş olsun
Sağolun arkadaşlar..
Adam gayet beyfendi çıktı benimde merak ettiğim oydu nasıl yaptın olayıydı mahallenin insanıymış zaten.Aracını park ederken arkasına park eden araç sahibine arabasını az geri salmasını istemiş yabancı da bir araç bu adam dinlememiş kitlemiş kapıyı gitmiş onun kızgınlığıyla bu da dikkat etmeden girmiş.Adamın tavrı affettirdi sorun aramızda çözüldü.
Masrafini karsiladimi ?
Allahtan lastiklerini indirmemissiniz arkadaslarimin söylediği gibi haksız durumda kalacakmissim gecmis olsun
İşiniz gücünüz masraf olmuş n'olacak sanki.. Arkadaş zaten beyefendi bir insan demiş, sorun halledilmiş sormanın manası nedir yani?.. Olabiliyor sürtüyorsun, sürtüyorlar bundan kaçış mı var zaten.. Lastik indirmeler, zile basıp kaçmalar fln.. Geçmiş olsun tekrardan..