Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye:)
Printable View
Bir de deneme,roll falan yapanların ***** yer muhabbeti var,akşama ***** yere gelin vs..her okuyuşumda merak ediyorum acaba neresi o ***** yer diye:)
***** site yazınca daha bi esrarengiz oluyo :D
Bence hata sizde değil yönetimlerde.. Çünkü birşey anlatıldığında demekki, "yeni doğmuş bebeğe" anlatır gibi anlatması lazım yönetimlerin ..
Diğer şekilde "gördük valla yassah yazdılar" diyen üyeler çıkması normal..
Neden diyecek olursan, bizimle aynı şekilde ilanlarda sadece sahibinden.com linki verilmesini yasaklayan gezenbilir sitesinde de, üyeler aynı şekilde "yassah galiba" anlayışına bürünüp ***** site demeye başlamışlar.
Şuradan okuyabilirsin;
sahibinden.com'a neden ***** site diyorsunuz ?
***** site yazmak yasaklansın bence :D
bizim derdimiz hiçbir sekilde bilgi verilmeden sahibinden linki vermeyindi ayrıca adminlerden 1 tane var oda demediğine göre :) beyler lütfen ya :D
ahh şu adminler yokmu :D
şu ***** siteyi millet ile demeye başladığında roll drag mekanı gibi acaba herkesin bilmemesi gereken yer mi diye düşünüyodumda sonra baktımki iş değişik. bide o kadar söyleyin ceza yok denmesine rağmen hala halk tedirgin ceza gelir diye söylemiyorlar :D
Yılda 3 den fazla ilan vermeyi yasaklamış ***** site :D
Reklama gerek yok gir araba piyasasına ilk soru ilan numarası kaç abi :)
***** site demek mi yasaklandı şimdi :D
***** site de demeyelim "ı ıhh,o site" diyelım anlaşılır zaten. :D
kıskanma favorilerini paylaş başlığı altında önceleri ***** site çok dönüyordu ama her yazılan yorumun altında sahibinden linkleri vardı son zamanlarda Connecting site linkini gördükce heralde sahibinden de bu foruma özel link veriyor mu diye düşünmüştüm :D :D şuan baktım tekrar normale dönmüş :D:D:D:D:D:D:D