bende de beyaz 205 gti vardı da 3-4 sene önce bi iki defa muhabbet etmiştik, tam çıkarken gördüm de selam veremedim. zonguldakta denk gelirsek konuşuruz artık :)
selamlar..
İkitane vardı yalnız orda :) BY ve GMG. BY (Ersan abinin araç)
ponpacı arkadaşlara itafen :D
http://i.hizliresim.com/KdRNM7.jpg
http://i.hizliresim.com/wzbppO.jpg
http://i.hizliresim.com/eyXpJ7.jpg
Son 2 hafta sabır :))
tekrardan bende basladım bgn fazla yuklendım sanrm heryerım agıryor suan
Onat düşünmek çok çok zor devamlı kovalayan kişileri düşünmek bile yorucu gelir şimdi. :) Zevk veren sadece istedigin noktaya geldigini görmek :)
https://www.facebook.com/prvsports/p...?stream_ref=10 bu yağ yakıcıyı öneren kullanan var mı?
Zonguldakta ne meşhur ögrendik hemen :p Kebablar, iskenderler lahmacun ve dahası hahahha :) kg kg baklava kadayıf ekmek tatlısı :D
Hydroxycut elite almistim isim yzunden spora gitmedigimden dolayi hic kullanamamistim bugun isten cikmadan bir tane attim 1 saat sonra tansiyon ciktigini hissettim olctum 15 8 cikti, spora gittim geldim aradan 6 saat gecti yattim yatakta rolantisi bozuk araba gibiyim kolum sagim solum gidip geliyo varmi kullanipta boyle birseyle karsilasan?
Ayarını tutturamazsan ya da gün içinde kafein tuketiyorsan oluyor öyle. Ya da vücut kafeine alışkın değilse de olabilir.
Bi bende sıkıntı olmadı galiba hydroxycut :) 3hafta önce sabah cardio öncesi 1 adet ile 3gün böyle devam ettim sonra sabah idman öncesi 1 akşam idman öncesi 1 aldım 3gün sonra sabah 1 akşam 2 devam ettim şuan istedigim kgye indim biraktım.
Ayarini tutturmak diye birsey yok ki. hydroxcut bende de birsey yapmiyodu,Elite ilk defa kullandim.Bugun birdaha deniycem devam ederse birakicam gerek yok.
bugün omuz bacak var ve hiç idman yapmak istemiyorum :S napacağımı şaşırdım.