Arkadaşlar geçen gün aldığım İce tea limon içerisinde garip şeyler vardı çok iğrenç parçacıklar.Aldığım markete gidip sordum bana limon parçacıkları olduğunu söyledi bana bende şişeyi alıp gittim orda müdürle görüştüm müdür'de önceden de böyle birşey olduğunu söyledi mango aromalı olanda rastlamışlar firma bunun doğal katkısız olduğunu söyleyip tortu olduğunu söylemişler ama bana hiç inandırıcı gelmedi, az önce coca colaya mail attım bakalım ilgilenceklermi.
Merhaba,2 gün önce market' den ice tea aldım ve eve geldiğimde açıp direk şişeden içtim daha sonra bardağa doldurdum içerisinde tarif edemeyeceğim parçacıklar vardı, bardağın içinde olabilcek toz düşüncesiyle döktüm ve 2.bardağı koyduğum'da aynı parçalar vardı 2.defa görünce şişeye baktım ve fazlasıyla dediğim şeylerden vardı ve küflenmiş gibiydi parça parça şeylerin son kullanma tarihide 2015.Fotoğraflarını çektim isterseniz yollayabilirim.İlgilenirseniz sevinirim ilgilenilmedğiz taktir'de amerika coca cola ile iletişime geçeceğim, iyi çalışmalar.
![]()