Abilerim merhabalar, 18 imi yeni doldurdum malumunuz bu yaş ehliyetten başka bir şey de ifade etmemekte. Urla bölgesinde ikamet ediyorum, burada bulunan sürücü kursuyla görüştük fakat direksiyon dersleri hariçte olsa çok saçma sapan bir rakam verdiler.
Eğer tanıdığınız ve ya bildiğiniz, önerebileceğiniz bir sürücü kursu varsa yardımcı olabilir misiniz. Hiç bir derse vs. girmeyeceğim, direksiyon derslerinden de muaf olacağım. A2 ve B yi beraber alırım diye düşünüyorum. Teşekkürler![]()




Alıntı

ilk yardım ve trafiğide lisede görmüştük, motorsa malumunuz her gün forumdayım sanayide de stajımı tamamladım. Sorulara falan göz attım da çözülmeyecek gibi değil, bu sene üniversite hazırlıklarım varda kursa bağlayacak zamanım yok

