Az once kecioren girisinde halil ibrahim sofrasinin orda, cevirmeden son anda yirttim.. 2-3 tane cekici ile birlikte polis cevirmesi var dikkattttt
Az once kecioren girisinde halil ibrahim sofrasinin orda, cevirmeden son anda yirttim.. 2-3 tane cekici ile birlikte polis cevirmesi var dikkattttt
Devamlı oluyor,her hafta 3 kez giriyoruz.
Geçenlerde most wanted yaşattı polisler bize.Birisi durmadı ilerde kapan attılar yola,patlak lastikle şose tarafına doğru kaçmaya çalıştı eleman.![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
evimin tam önü..
izlemek için akşam erken yatıp saat 2 de kalkıyorum eğlenceli oluyor.. kaçanlar, atılan kapanlar, lastik patlatmalar, motorla peşine düşmeler falan çok zevkli![]()
Batıkent atlantis avm nin orda uygulama varmış karşı şeritten sıka sıka geçiyodum. Polis kötü kötü baktı dumandan umarım pilakayı alamamıştır![]()
Edit: daha önceleri böyle konular vardı fakat site açısından sıkıntı çıkabilceği için kapandı yanılmıyosam..
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Keçiören girişinde genelde geceleri yapıyorlar uygulama. Fatih köprüsü üzerinden sanatoryum tarafına dönüp o güzergahtan çıkıyoruz biz![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
abooww bızım aynasızlar aşmışş kendını desene
Allah dan benım gectıgım sırada henuz yol'a mantarları dızıyolardı yenı gelmıslerdı anlasılan..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)