camlı koltuklu cennect ler,doblo lar da otomobil olabilecek mi acaba ??
Printable View
camlı koltuklu cennect ler,doblo lar da otomobil olabilecek mi acaba ??
Valla iyi olur aslında :) etmiyorum değil pazartesi günü babam şehir dışında turda olduğundan hakim savcı servisini ben çektim. 20 dakikalık bi servisti devamlı emniyetten gittiğimiz için çağlayandan başakşehire sıkıntı olmadı ama ehliyet yetmiyor sonuçta.
İşin komik bi tarafı birde polis eskortu eşliğinde gidiyoruz :D
benim babada çağlayan adliye ve ikitellide personel servisi var. Bide ekstra turizmler falan oluyor havalimanı falan :)
Aynı semtteyiz, paslaşabiliriz aslında böyle durumlarda. Pm atarım paslancak iş olursa :D
Fiyat hakkında tam bi bilgim yok ama biraz tuzlu olduğunu duymuştum
tam sevinmiştim arabayı satmaktan vazgeçtim iyi diye kamyonetler geçerli değil yazısını gördüm çöktüm :( tam bilgi alabileceğimiz bir yer var mı palio vanı çevirim hemen oluyorsa
Şimdi Partner otomobil mi oldu? Nasıl oluyor bu iş detaylı ve tam bilgi var mı gidip yapalım şu her yıl muayene olayından kurtulalım,hız limitimiz artsın otomobil ruhlu kamyonetle gezelim.
Yalnız vergilerinde otomobil olarak ödeneceğini unutmayın. Bu işlem yaplırken sanırım ilk alımda ödenmeyen ÖTV farkı devlete geri ödeniyor.
Yeni bir uygulama değil diye biliyorum. Fakat masrafı ağır olabiliyor. Özellikle Trasnporter vs gibi yüksek silimdir hacmine sahip araçlarda ÖTV bir hayli tutuyor.
eger corsa van ların fıyatları bu olaydan sonra artmazsa eger ;
normal corsaların satıslarında ya durgunluk olur yada fıyatları duser.
degısık bır pıyasası var cunku 12 isteyende var 17 isteyende var.
ama gencler ıcın mantıklı guzel arac gerckten.
corsaları falan etkilemiyomuş işte neyi tartışıyosunuz
Zaten kaç tane corsa van kaldı ki piyasayı değiştiricek ? keşke değiştirse, sıkıntı o değil, etkilemeyecek olması, anca yüksek modelli 1.3 cdti piyasası değişir..
Aman diyim abicim 20 dakikalık bir servis bile olsa ehliyet yüzünden hapise giren bir abim var kendisi b sınıfı ehliyeti vardı kullandığı araç e istiyordu şuanda bu yüzden hapiste kaza olmaz demeyin hiç belli olmaz ne zaman geleceği..
THY servisi kaza yaptı: 3 ölü-Sabah - 09 Ağustos 2010
THY servisi kaza yaptı - Sayfa 1 - Sabah - Galeri - Türkiye - 01 Kasım 2013
Arkadaşlar 31.12.2005 e kadar panelvanlar proje cart curt hususi otomobile çevriliyordu biz o gazla kangoo aldık salladık takip edemedik araba elimizde patladı böyle bir şey çıkmış olsa sıfır araçları otomobil diye satarlar ;) şu an piyasada binek araçtan çok kangoo caddy doblo görürüz bunu engellemek için o kamyonet saçmalığı çıktı geri dönmezler ruhsattaki araba 2004 olduğu için zaten otomobil olayı vardı o zamanda he bana 2009 otomobil caddy ruhsatı gösterin inanayım
yaw otomobil doblo partner kangoo falan var sen bayiden gidip ona göre ötv ödeyip doblo alacam dersen otomobil olarak alabilirsin ama fiyatları fazla tabiiki
şirkete daha 2 ay önce dacia dokker aldık özellikle husis istedik.Şuanki kanunlarla husisi alamazsınız dendi.Bizde mecbur ticari aldık.Acaba bunu husisiye çevirme şansımız var mı?
Arkadaslar şirkette soforluk yaptıgım 2011 model vw crafter 16 koltuklumu ne ruhsatta husisi gecıyor :)