Sizinle konustugum gun yarım saat sonra sıparıs verdım :D:D:D teslım suresı 1-2 hafta dıyordu :icon_tup:,
Edit: Çarşambaymış baktım şimdi sipariş tarihi
Printable View
Bende iPad mini retina siparişi verdim 8 Aralık'ta, işleniyor diyor, dün de pupadan aradılar 2 tane geldi cellular modeli gelip alabilirsiniz diye tam siparişi iptal edip gidip alacaktım ki satıldı diye tekrar aradılar lanet ollsun dedim appstore u beklerim :)
Pazartesi günü Gönderim hazırlığı statüsüne girer :)
Dua et UPS ile gelmesin. TNT ile gelsin. UPS çok çok sorunlu bir firma.. En son dün kendim gittim aldım getiremediler bir türlü. Zaten getirmeleri de imkansız, kargo firması değil halde kabzımal dükkanı gibi.. Ambar gibi.. herşey heryerde.. Yurtiçi kargo ya da aras kargo uzay mekiği gibi bunların yanında..
KArgo firması ile ilgili detay alamıyoruz sanırım :beuj: Artık bahtımıza neyle yollarlarsa :D:D:D
Bu arada ürün bu Lightning Kablolu Incase Mini Araç Şarj Aleti - Apple Store (Türkiye) umarım doğru seçim yapmışımdır :p
yok firmayı sen belirleyemiyorsun.. bana iphone ve ipadleri ups ile yolladılar, aksesuarları tnt ile.. umarım sana da aksesuar diye tnt gelir.
Çok beğendim valla iyi seçim incase.. 0.5 A iPhone un orjinal priz aparatı.. Senin aldığın 2.1 A
Dediği gibi çok hızlı şarj eder. Güle güle kullan.. :)
ipad air alcaz stokta yokmus bekliyoruz...
30 Kasımda verdim siparişi iPad Air için (2-3 Hafta diyordu), dün elime ulaştı.. Seninki için yaklaşık günü hesap edersin. Yarın 2 hafta olacak ben sipariş vereli..
Teslimat süresi 2-3 hafta denildiğinde, Sipariş Tarihi - Eline ulaşacak tarih arası 10-12 gün aralığı..
Tekrar aklıma gelmişken, UPS e kucak dolusu sevgilerimi (!) gönderiyorum.
yılbaşından dolayı sarkma ihtimali olabilir stoklarda
Şöyle bir bilgi var sayfalarında..
Ürün bazında linkte verilen tarihler için;Alıntı:
http://store.storeimages.cdn-apple.c...=1384348058939
Ürününüzü seçin ve belirtilen tarihte, gece yarısına kadar siparişinizi verin.
Teslimat - Apple Store (Türkiye)
O tarihe kadar verilen siparişler en geç 31 Aralıkta elinizde olacak gibi bir şey anlıyorum?
Doğru mu anlıyorum acaba
Bugün p5 için dock siparişi verdim. 17 sinde kargo edilecek diy bilgi mesajı geldi.
Ben gecen hafta Pazartesi ogleden sonra 4-5 gibi siparis verdim, sali aksama kadar isleniyor gorundu, aksam 7-8 gibi teslimata verildi, carsamba gunu elimdeydi alet :)
iPhone 5S 32'lik siparis verdim ben, o gun siparis verirken tum 5S modelleri 1-3 gun teslimat sureli gorunuyordu, sozlerini tuttular :)
ben cok memnun kaldim servisten
UPS'in arabasini haritadan an be an takip etmesi guzeldi :D
yakında zorlu center'a çok güzel bir mağaza açacaklar ve orada da başlayacaklar görsel olarak her yeri camlı falan değişik bir mekan olacakmış..