tebrikler çok güzel bir iş çıkartmışsın
Printable View
tebrikler çok güzel bir iş çıkartmışsın
kendi kardeşim gibi gurur duydum. tebrik ederim
Helal olsun.
bir sorum olacak. Bazen kendi bilgisayarının yada hesabının sorunlarını çözemediğin oluyor mu ? :D
Tebrikler gurur verici :)
Teşekkürler herkese..
Kardeşim tebrik ederim.. Bu yaşta bu başarı helal olsun.. İlerde çok daha iyi yerlere gelirsin umarım :)
Kardeşim bence okulu falan boşver..!
Milletin kız arkadaşinin facesinin şifresini öğren 50 liraya satsan parayi bulursun
tebrik ederim bursada bi abim vardi şimdi rusya da sanirim sabri uzunlar oda böyle sıkıntılı işlerle uğraşcam diye bi ton mahkemelerde uğraşti en sonunda terk etti tr yi
tebrikler başarılarının devamını dilerim.
Gercekten bi yakinim girmis kadar gurur duydum helal olsun kardesim ama uni sart hallet onuda sonrasi zaten gelir
hatunun teki engellemis twitterden beni onu nasil halletcez ya :D
Auahuaha çok güzeldi bu abi :D
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :)
Allah razı olsun teşekkür ederim abi, şimdi bu twitter olayını çok karıştırdılar, facebook ile aralarında bir fark vardı o farklanda çok iyi oldu tamam mı :D
Helal olsun Bülent. Tebrik ederim kardeşim :)
Herifin patlatmadığı site yok emenike. En renocuları deldiydi deli. Not süperdi" ben o işi hallettim :D"
Sıpa ya. Eferim len.
helal olsun...
başarının devamını bütün kalbimle dilerim...
senin gibi yeteneklere bu ülkenin çok ihtiyacı var...
tebrikler buyuk basarı buyuk bırsey bu okadar okumus yazılım muhendıslerının ısını super bılgısayarlarda yapıtıkları ıslerı ev ortamı gıbı bı ortamda yerlebır edebılecek duruma gelmen buyuk basar :)
Tebrikler kardeşim. Gerçekten çok gurur verici.
Hay maşallah diyelim, yolun açık olsun, güzel haberlerinin devamını da görürüz inşallah :)