bence stock vtı bulup turnuva yapalım:D:D
Printable View
bence stock vtı bulup turnuva yapalım:D:D
vtec kaldıramada alayınıza gıder:D
0 dan sürekli otomobili cart curt kaldırmak hiçbir aksamı için iyi değil... Hareketli bütün parçalara sürekli yük biniyor, sürekli yük biniyor... Ne kadar sağlam ve dayanıklı bir otomobil olsa da... Ortalama 1000kg'lık bir kütlreyi sürekli yerinden hareket ettirmek için biribiri ile sürtünen parçalar aşınır... Bunu ben öle belirtiyim dedim :) Roling yap :)
Kaldırma kosunda sende sorun yoksa...Muhtemelen aracına sıkı bir bakım yaptırıp tekrar denemi öneririm... Gene olmuyorsa sıkıştırma vs ölçtür... Duruma göre sorun ortaya çıkar...Ya da Dyno ya sok :) Olmadı daha hızlı vites at...Gene mi olmadı daha da hızlı vites at... Pratik Pratik :)
bu 1 den 2 ye atarken bikaç defa kesiciye sokma taktiği bütün civic ler için geçerli mi yoksa sadece vti ve type-r a özgü bişeymi :D
gerçi izmirin asfaltından olcak çok sarıyorum 2 ye atarken bile sarıyo :D
bide o şekil deneyelim bakalım
murat abi video fenalarda arabanın biyerlerinden değişik sesler gelio kalkarken :D ama çok sağlam kalkmışsın..
her yazılanı uygulamaya başlıyorum artık :)
drag night düzenlemek farz oldu
vay be herkez iyi vtec kaldırır olmus :)
adımız unutulmuşmu yoksa
yenı efsaneler turemıs egemen bende yenı ogrendım...
canları saolsun
7 sene oldu üzerindeyim hala bıkmadan usanmadan
bende 6 senedır bılfııl ama anlatamıyoruz :D
antalyanın yetiştirmiş oldugu ünlü yarışcılardan:Dbiz pokinin geçildini görmedik ama istanbulda geçildiyse eşit şartlarda bilemicem.:)
ordada gecılmedım canım merk etme :) 15 mt 1 de kalktık sadece o ondeydı ama dedıgım gıbı herseyını sokmus arabanın bıde 14 ler vardı ustunde :) ama gecılmıcek kımse yoktur el elden ustundur ıdda etmem gecen olmaz dıye cunku sende bılıosun bugune kadar benı gecemessın dıyen her adamı gectım benı gecemessın derım bırı cıkar gecer bu ısler bole el elden ustundur uzun yıllar vtec kullanmakla gecılmıyecek olunsa bızım bahadır abı 9 yıldır kullanıyo ama hep gecılıo bu ısler yıla bılmem neye bakmaz 3 aydır vtı kullanan adam gelır gecıverır ;)
örnek verebilirdim size youtube dan ama kapalı HAHAHa