Beyler zamanında birisi yazdı, sanki yasakmış gibi, şimdi bir türlü düzeltemiyoruz. Yahu şu sitenin adını yazın, sahibinden.com yazın. Neden ısrarla ***** site, ***** site![]()
Beyler zamanında birisi yazdı, sanki yasakmış gibi, şimdi bir türlü düzeltemiyoruz. Yahu şu sitenin adını yazın, sahibinden.com yazın. Neden ısrarla ***** site, ***** site![]()
sanırım site paralı felan olunca reklamını yapmamak adına ***** site denilmeye başlandı![]()
BOYASIZ GÖÇÜK DÜZELTME ' PDR DENT REPAİR
Daha önceden hatırladığım kadarıyla adminlerden biri sitenin adının zikredilmesi yasak tarzında birşey söylemişti.. Ondan sonra kaldı öyle ***** site diye..Benim hatırladığım kadarıyla bu şekilde olmuştu..
Bende hep düşünüyorum ulan ***** site diyeler link paylaşıyorlar sahibinden.. Ne alaka diyodum.. Demek ki yasak falan yokmuş![]()
sahibinden.com un reklama ihtiyacı yok bence.Hepimizin sık kullanılanlarında ve günde en az bir defa ziyaret ediliyordur.
yasak masak yok kardeşim yazın gitsin bu konuyuda sabitliyecem düzelene kadar![]()
Madem öyle yılların acısını çıkartalım.![]()
![]()
sahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibind en.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsa hibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden .comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahi binden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.c omsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibi nden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.com sahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibind en.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsa hibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden .comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahi binden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.c omsahibinden.comsahibinden.comsahibinden.comsahibi nden.com
Adminler o kadar saf ki sahibinden yazmak yasak diyip, sitenin 4 bir yaninda sahibinden linkleri konulmasina izin vermsler..
Hakikatten saf bunlar yav..
Ruyamda bir adminin techturkey'de ilan acarken sadece sahibinden.com ilanlarini yapistirmayin, ilan icerigini de techturkeyde paylasin demesine ragmen "aha sahibinden yazmayi yassahlamislar lo" seklinde anlayanlari gordum, efkarlandim..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
bence olayın gelişimi aşağıdaki gibi
-açıklama olmadan satılık bölümünde direk sahibinden.com linki vermek yasaktır
-açıklama olmadan direk sahibinden.com linki vermek yasaktır
-direk sahibinden.com yasaktır
-sahibinden.com demek yasaktır
Bence ***** site yazmak daha kolay sahibinden.com yazmaktan sebebi bu![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Başlığı ilk okuduğumda yine sahibinden.com da ilanlarla ilgili sorun yaşayan oldu zannettim![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Uploaded with ImageShack.us
bende öyle hatırlıyorum cem yukarda yazan arkdslar gibi.
hatta daha oncede boyle bı konu acımıstı sahbnden e ***** sıte demeyın dıye, orda da bazı uyeler aynı yukardakı msjlar gıbı hatırladıklarını belirtmiştir.
saflık düşüncene bişey diyemiyorum, yine kararı sana bırakıyorum.safım diyosan safsındır.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)