Bilgisayarı hiç kullanmıyorum ondan be kuzen :D
Gel gel bende görmüyorum ne zamandır müptoyu :D
Printable View
oyun oynayan var mı ya?
ya da nasıl indirip online oynayabilriz bilen var mı?
En kek halimle bile aim damgası yemekten bıktım :D 2 adam beni izliyo yok cross kaymıyomuş yok mermi sekmiyoş :D
Server'da kimde yetki var bilmiyorum ama bildiğin adam banlamakla kicklemekle tehtid ediyo :D
Yapalımmı bı cılgınlık daha ??
+1 uyar...
Tutmaz artık :)
1.6 Nın son kalesi olan ben bile cs go geçip rütbe kasıyosam daha tutmaz hatta oynayamam 1.6 fena alıştım go ya go alında ordan server alak erel abi ile maçlara akmayada başladım iyim iyi ahuhahaha :D
valla para yatırdık server alındı kimse oynamadı ama ben oynarım yine açılırsa
Bizden çok başkası oynadı.. giren olmadı ki bizden hiç..
cs go alın arkadaşlar, fena oyun :) Ordan 5 e 5 maç yapabiliyorsunuz, topluluk sunucuları sizi 5 e 5 maça atıyor rankınıza göre. Yani 1.6 devri kapanmış bende go yu indirince anladım:)
Dün açtım fanı temizledim, macunları yeniledim bi de ram aldım ama ram çalışmadı, bugün arkadaşın laptopta denicez, bana oldurabilirsek go ya rahat rahat oynarım. sistem gereksinimi karşılıyordu fakat 2. el oyundan atıyordu beni ilginç bi şekilde, onu da fan sabit kilitleniyordu gibi geliyordu da bakalım :D
valla hacı ben 30-40 fps de oynuyorum leptopta bi yüzüm gülmedi, görüntü ayarlarını tamamen kıs ve çözünürlüğü düşür. Hem daha az veri iletir hem fps yükselir. Oyun gerçekten güzel, ilk başladığında 10 maç mı ne kazanman gerekiyor seni bir rütbeye atması için. Eğer 10 da 10 kazanırsan iyi bir ranktan başlarsın. Tek sevmediğim noktası bir süre girmeyince rank düşüyormuş.
en kısığa yakındı da olmadı çözünürlüğü de indirir denerim o şekilde serkan, sağol. rank zaten yok bende :D
go nun guzel yıllarını kaçırdınız siz 300 fps le oynuyordum ben guncelleye guncelleye anasını belledıler guzelım oyunun tabancalar sılahlar salak saçma ateş etmeye başladı fps 100 e düştü ama yinede oynuyoruz. Sw alalım derseniz illa go dan alın kapışalım.