Urununuzun ekrana bagli darbe catlak kirik varmi kasada kenarlarda varsa darbe diyorlarBisey yoksa sknti yok
Printable View
Urununuzun ekrana bagli darbe catlak kirik varmi kasada kenarlarda varsa darbe diyorlarBisey yoksa sknti yok
Köşelerinde ezik yerler var ama ekrana gelen yada ekran uzerinde çatlak yok, bildiğim kadarı ile ısınma sonucu sararma kronik fakat tr koşullarında ne tuttururlarsa kar görüyorlar
Kenarda ezik varsa yapmazlar :) ben yalvar yakar yaptırdım bir kereliğine dedi.
Abi yapmazlarsa git 200 tlye yeni ekran al kendin tak nasıl takılacağı bir çok yerde gösteriliyor anlamam diyorsan telefoncu bir tanıdığına yaptır
Benim telefonda ekran sararması ve şebeke sorunu da çıkmış birebir değişim vermişler.
Bende umuyorum sari ekran ciksa degisime yollasam diye ama cikmiyor bosuna teknosaya o kadar para bayildik :/
Benimkinin gozle gorulur bir kac kusuru daha var ama pek elle tutulur yonden degil bi hatasini bekliyorum telefonun :D
telefondan tam anlamıyla sogumuş durumdayım.Bazen telefon ciddi anlamda donup kalıyor kapanıyor,kamera hatası verıyor ve cok ısınıyor.Ayrıca kenarlarda epeyce buyuk sarı leke mevcut.garantisi falan var haftaya yollucam telefonu.
yollayın yollamışken zaten zaten format atıyolar formatla kendine gelir. sarı leke oluştugu zaman anlayın ki telefon çok ısınmaya başlamıştır. bende yaptı sarı leke ve hemen ısınmaya basladı telefon otta bokta, sarj efsane bitmeye basladı. garantiden sonra ekran degisti format atıldı kaç aydır bi sıkıntı yok
http://forum.xda-developers.com/lg-g...alpha-t2969200
Ustune tanimam hocam. Kernel felan kurmayin, kendi stok kerneli ile kullanin
g2 32 gb almayı düşünüyorum, kliksa'da 1099 tl+ maximuma 50 tl maxipuan veriyorlar, sarı ekran ve şebeke problem çok sık rastlanan bir problemmidir?
1 senedir kullanıyorum deli gibi tepe tepe ilk sorunumu yaşadım. 2 günde kendi kendine kapandı 2 defa. hayırdır inşallah :)