S.A. arkadaşlar bilgi ve fikir yardimlariniza ihtiyacım var.
Temmuz 2017 de eve 50gb paket olan Vodafone net internet baglattim yanılmıyorsam 64 TL gibi bir aidati var. İlk 3 ay yarı fiyat kampanyası ile kullanmaya başladık açıkçası Vodafone netten çok memnun bir şekilde kullanıyorduk evde 3kisi bayağı bir internet kasmamiza rağmen paketin bittiğini görmedim açıkçası .
1 ay kadar evvel TT net ten bir telefon geldi telefondaki kişi TT nete geçin cayma bedelini biz odeyelim 50 GB internet 50 kusur TL ayrica 3 ay yarı fiyat odeyin zaten bizim veritabanı interneti kullanıyorsunuz hızınızı daha da artiralim gece 12 sabah 8 arası adil kullanım kotasini doldursaniz bile bu saatler arası hızınız dusmuycek dedi. Bizde kabul ettik haliyle.
Sonuç: neti 15 gün doğru düzgün kullanmadığımız halde 50 GB lık kota doldu . Net hızı tek kelime ile rezalet neyse dedik. Vodafondan gelen 245 TL lık cayma bedeli faturasini TT net e gönderdik watsap m.hizmetlerinden 150 TL ye kadar olanını biz ödüyoruz bunuda faturanizdan bilmem kaç taksit olarak dusuyoruz yanıtını alınca bende kayış hepten koptu bunları aradım ses kayıtlarını dinlemelerini banada bir kopyasını göndermelerini istedim dinlediklerini söyleyip bana gondermediler . TTnet M.hizmetleri beni Vodafone arayıp cayma bedelinin çok yüksek olduğunu söylememi makul bir değere çektirmeyi teklif etmemi yoksa aksi takdirde tüketici mahkemesine başvuracağını söylememi istedi.savunduğu tezde 3 ay gibi bir süreçte bu kadar yüklü bir cayma bedelinin olmasını anormal bulması. Bana teklifte bulurken bu şekilde bir şeyden (150 TL ve faturadan taksit düşme mevzusu) bahsedilmedigi bahsedilse zaten kabul etmeyecegimi dile getirdim hemde beni neden çıktığım bir internet sağlayıcısı ile tekrardan muhattap ettiklerini bu durumun saçma olduğunu soyledim ben sizi muhattap bilirim dedim. Sonra konuşma kısır bir döngü içine girdi kapattım telefonu. Başka bir m.temsilcisini aradım. Bu konu ile ilgili şikayet formu oluşturdum bize geçiş teklifinde bulunulduğu ses kayıtlarını talep ettim 48 saat içerisinde dönüş yapacaklarını söylediler bende durumu teyit amaçlı 5 kez sordum 48 saat içinde kesin dönüş yapılır dimi diye. Her seferinde de evet dedi 48 saat çoktan geçti ama ne arayan var ne soran açıkçası TT net tarafından dolandirildigimi düşünüyorum ne yapmalıyım? Boyle bir durumla karşılaşan var mı?