seni unuturmuyum :) ev sahibi ne derse o olur. sabah anıtkabirdeyiz hep beraber :))
Printable View
Gençlik caddesi üzerindeki giriştemi buluşuyoruz ?
gelmek isteyenler gençlik caddesi tarafı anıttepe kapısından gireceğiz. giriş kapısının tam karşı çaprazında buluşacaz.
bnm tel 533 479 50 ellidört
mertcan 532 777 95 onaltı
Günaydin Büyüklerim ben yola çıktım bi arkadaşim ile orada görüşürüz
Ben anıttepe halı sahalarının ordayım ama acayip kalabalık sivilleri almıyolar
Ofiste iş var biter bitmez katılım sağlayacağm inşallah
Ben direk trend cafeye gittim , konuyu okumamanin zararlari :D
içerde telefon çekmiyodu internette çekmedi doğal olarak ulaşamadım hiç bi büyüğüme şans eseri giderken mertcan abiyi gördüm onunla konuştum tanışmış olduk arabasıda fotoğraflardan kat kat güzel görünüyo maşallah diyeyim buradan , Anıtkabirin atmosferi harikaydı gene ULU ÖNDER ATATÜRKÜN emanet ettiği vatana gençler olarak sahip çıkacağız
edit : bi kaç şey daha eklemek istiyorum sakat bi vatandaş engelli arabasından saygı duruşu için kalktı duygulanmamak mümkün değildi , siren çalarken ağlayan çok insan oldu gerçekden çok daha güzel geçti bu 10 kasım
Abilerim arkadaşlarım Anıtkabir'e gidip ATA'mızı yanlız bırakmadığınız için bir Türk, bir Atatürkçü olarak çok sevindim. :)
Katılım mükemmeldi. Hiç bu kadar kalabalık bi 10 Kasım hatırlamıyorum. Defalarca birbirimizi kaybettik eşim ve arkadaşlarla.
http://www.haberinvakti.com/medya/sa...uk-h34809.html
Allahın cezaları. Olmasaydı alayınız piç olurdunuz. Ama içinizde var o. Çocuu olmuşsunuz. ....
Çok kalabalıktı, rekor katılım olmuş sanırım.