Daha da söylenecek bir şey yok zaten :)
Printable View
Evet ben kaç kez bastım o hızları otobanda
O yıllarda eski kasayı tabiki ben sürmedim son 5 yıldır benim araçla 2.7 ve arkadaşımın araçla 1997 5.2 test ettiğimde bu kanıya vardım kaldıki bu iki aracıda 0ından kullanan babamda vardığım kanıyı doğrular nitelikte cevap verdi
merhaba,
öncelikle cherokee candır arabadır gerçekten erkek hissettirir.Cherokee team diye bi grubumuz var aktif olarak görüştüğümüz 20 den fazla cherokeemiz var..
Bakımları çok çok masraflı değildir ama usta bulmak önemlidir.97 model en makbulüdür,Yıllık vergisi 520X2 dir. yakıtı 60 kr tan çok aşşağıda değildir lpg de benzinde denmeye cesaret edemiyoruz:D
Offroad modifiyeye uygundur bol parçası vardır yapıldığı zaman inanılmaz ilgi çeker çatara patara kadar eğlenceli egsoz sesi vardır.
düz yolda 200 yapar ama sen genede yapma :D
ben olsam aracı inceler eğer sıkıntısı çok yoksa saxoyla takaslardım..
not: bu araçların büyük bir kısmı uzun süre vergi borcu yüzünden yattığı için düşük km lerde olanlarını bulmak mümkün.
Kare kasa arkadaşta vardı, viraja 100le girerken bildiğimiz ne dua varsa okuyoduk :D
Ha ama şöyle uygun fiyatlı bişi denk gelse kredi çeker bi yolunu bulur bugün alırım, o kadar da seviyorum :) sesi yeter.
İlanları geziyordum şimdi denk geldi. Uzak dur linkteki araçtan Km düşürülmüş çünkü.
Bu da öbür ilanı.
Connecting site...
Aynı araç zaten sizin koyduğunuz ilanla.
Birinde tup var bjrinde yok iyice kafam karisti ya hanibayni aracmi derken aynibkisilermi onu kastettim
Bi takas teklifimiz daha var sanirim jeepin yerine dahami mantikki gibi
Connecting site...