ankarada cakarli yuzlerce mondeo passat ve audi var
mercedeste az gordum ama bu ucunden surusune bereket var
Printable View
ankarada cakarli yuzlerce mondeo passat ve audi var
mercedeste az gordum ama bu ucunden surusune bereket var
İşte bu yuzden sağ seritten gitmemeye calışıyorum. Sağdan gidersem mutlaka bir çakarlı ile papaz oluyorum. O cakarlarını selektörlerini patlatıyor arkamdan ben de 4 lü yakıyorum cevap olarak, sonra seyreyle cümbüşü
Okula giderken temde her sabah görüyorum direk 155'i arayıp plakayı veriyorum resmi olup olmadığı için. Eğer resmi araç değilse geçmiş olsun, ki çoğu değil :)
Fluence'lerin çoğu savcılara veriliyor. Bizim sokakta bir savcı oturuyor. Onun aracında da çakarlar var. Yasal mı bilmiyorum tabi :)
geçen bir transit gidiyordu önümde beyaz camlar zifiri siyah arka camda cakar ve ledden polis yazısı vardı :) gerçek polis ise bile o polis yazısıyla direkt uyanıklardan olarak değerlendirdim komik geldi :)
valla o mevzular değişik biraz ya da bana öyle denk geliyor.
ben geçenlerde en sağdan önüme geçmeye çalışana selektör yakarak yol vermedim almadım önüme, arkama düştü. önüm de dolu 1 2 kere slektör yaktı yine yol vermedim, önüm açılınca kapadım gittim. yine geldi sonra sağımdan geçti gitti mesela:)
Bi milletvekilinin özel kendi kullandığı chaynne i almıştık üzerinde Çakar vardı rica ettik sökme etme kalsın diye ağladık vermişti üzerinde megafonda vardı pıffsss pıffsss ticari değaam ed
burda konusu vardı , ankara havaalanı yolu dönüşünde sanırım bizdne birini konvoydaki kişiye risk olarak gördükleri için arka çaprazdan tıklayıp döndürmüşlerdi.Ne olur ne olmaz dikkat etmek lazım.
Bizim sokaktada boyle bir mondeo var yeni kasa..camlar zift ama ustunde ne polis nede baska bisey yazmiyo..kullananda surekli takim elbse ve belde silahla geziyor hic karisani yok..buyuk ihtimal korumalardir yol veririm gider..
Bir benzeri 2009 yılında, Eskişehir'e 40 km kala benim başıma geldi. 140 km/h ile sollama yaparken gri renkte, çakarlı sivil plaka bir mondeo arka arkaya sellektör yapınca bende gaza geldim, yapıştırdım:D biraz ilerde gazdan çektim, yanımdan bir geçtiler önde 2 tane, arkada 4-5 tane mondeo ile ortada S serisi, şok oldum resmen. Tbmm plakalıydı S serisi. Ama Allah'tan bir ceza falan gelmedi. Ondan sonra da her zaman yol verdim çakarlı araçlara:) kim olursa olsun, geçsin gitsin mantığı oluştu bende