Alkollü bisiklet cezası - Hürriyet GÜNDEM
yorumsuz...
Alkollü bisiklet cezası - Hürriyet GÜNDEM
yorumsuz...
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Belki suriyelilere ücretsiz alkol dağıtımı yapılabilir .
Neyse,adamların zaten amacı alkolü komple bitirmek ülkede. Şeriatın adımları yavaş yavaş atılıyor. Bundan 2-3 sene önce şeriat dediğimizde herkes gülüp geçiyordu saçmalamayın deniliyordu. Buyrun adım adım ilerliyorlar .
Kurunun yanında yaş da yanıyor.
imzasız..
yaw bisiklet süren adamın B sınıfı ehliyetine el koymak nasıl bi iş?
iyiki adama borç v.s. seneti de imzalatmamıslar
bisiklet için ehliyet gerekiyormu ben mi yanlış biliyorum?
edit
gerçi geri alms adam simdi emniyetci arkadaşlar görürse yazsınlar bu memurlar neden bunu yapms![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Sokakta alkollu yurume soruna cevap vereyim bencede yurumesin
!!!!!!!!!FARKIMIZ TARZIMIZDIR!!!!!!!!!!!!
esas alkolsuz şekilde sağa sola sapık sapık bakıyorsa, karımı kardeşimi kız arkadaşımı kesiyorsa, yürümesin, oturmasın dışarda.
bence sen konunun açılma amacını anlamadın bu cemaat imam meselesi imam alkol kotu dedımı cemaat, bisikletmi suruyor yoldamı yuruyor bakmadan ezmeye kalkıyor iş de orda özgürlük gidiyor bence fazla uzatma canım kardeşim aramızdaki yaş farkı benim br çok şeyi anlamamı sağlıyor .
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Sen iyimisin? Alkollü şekilde yürümekle bunu ne alakası var? Adam alkol almış arabasını bırakmış yürümüş yada bisiklete binmiş bu onun iyi niyetini gösterir trafikte sorun yaşamamak için. Başkası psikopatsa alkol onun bahanesidir. Senin bahsettiklerin mi alkol içiyor sadece sanıyorsun? Çoğun içiyor onun %30 psikopatsa gersinin suçu ne?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
sokaklarda başı boş kış vakti gezen tinerci gençlere iş kalacak yer ayarlasında devlet buyuklerımız bız sokakta sarhos gezmeyız her gun trafıkte camıma atlayan cocuklardan gına geldı.
Hukuk okuyorsan önce kurduğun cümlelere dikkat et ki açık verme.. Dediğinin doğru olduğundan yola çıkarsak; Demek ki adam öldürme, tecavüz, işkence gibi suçların %70'i alkolsüz iken işleniyor. Bu durumda biri çıkar da %30 için "sokakta yürünmesin" deme hakkını kendinde görüyorsan %70 için "alkolsüz sokakta yürünmesin" der. Hatta biri çıkar, küfredenler de sokağa çıkmasın der.. Bilirsin sinkaf içeren sözleri.
Boş konuşuyorsun boş, hukuk okuyorsun ama daha kişisel özgürlüklerden bihabersin. İçerim, sokağa da çıkarım. Türkiye Cumhuriyeti burası, kimse karışamaz. Beğenmeyen de karışılan yerlere gider.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)