boşu ciddi anlamda boş.ama dolusunada o kadar para verilir mi ? muamma.jeep görünümlü olsada neticede 1.6 dizel önden çekişli bir araç.
Printable View
boşu ciddi anlamda boş.ama dolusunada o kadar para verilir mi ? muamma.jeep görünümlü olsada neticede 1.6 dizel önden çekişli bir araç.
honda olsun taştan çamurdan olsun :D
95 gibi rakamlara sıfır olmaz ama sıfıra yakın 1-2 yaşında x1 20sdrive veya xdrive bulunabilir rahatlıkla bence, CRV ye gerek yok kimse gücenmesin de :)
Crv ne yahu bide o fiyata ne ekonomisi hangi ekonomi dizeli ..
crv 2.eli zayıf olan bi araçtır dizel versiyonun manuel olması sebebiyle 2.eli de çok rağbet görmeyecektir zaten "0" km fiyatı *****
99 bin TL etiketle vw tiguan 2.0 tdi 4 motion (4x4) var
70 bin TL civarlarına çok güzel dsg li versiyonları var..
daha başka marka model bir sürü araç var
Crv ye gelene kadar..
Honda dizele geçince fiyat patlaması yaşayacak sanırım. :) Maliyeti çabuk çıkartmaya bakıyor.:D CR-V seviyorum ben, kaliteli güzel duruyor. Nissanı da yabana atmam qqlar çok güzel ancak CR-V daha iyi bu arada ki fiyat farkına değer mi? Değmez o kadar da fark yok gibi duruyor.:)
Hondacılardan henüz gereken ilgili görmemiş bu konu :D
crvye o kadar para vermektense mis gibi 2.0 tdi tiguana binilir tamam vergi dezavantajı olabilir ama o kadar para verincede alınan keyif ön planda olmalı bana göre. crv bu 4x2 ve 1.6 dizel motor ile önden çeker biraz yüksek station araba gibi geliyor insana. belki makul bir fiyatla sunulsaydı çok daha farklı bir bakış açısı oluşurdu araç için ama o fiyatla zor duruyor.
HOnda bence bu fiyatla kendi ayağına sıkıyor... AÇıkça ben enayi yolarım 1.6 dizel ile diyor.
Çünkü %40 ötv ödediği araç ile %80 ötv ödediği araba arasında 6.000TL fark var ... Aynı donanımda 2 crv biri 2.0 benzinli birisi 1.6 dizel ...
1.6 Elegance
Düz vites
1597 cc
Dizel
92.900
2.0 Elegance
Otomatik
1997 cc
Benzin
98.100