Bence Mert'in teyzesi Yaman'ı Mira'dan ayırmak için yatağa girmiş olabilir, sonrada Yaman'ın telefonundan Mira'ya SMS atmıştır bize gel vs. diye, sonrası ***** :D
NOT: Biraz salladım ama bu aksam belli olur hersey :D
Printable View
Bence Mert'in teyzesi Yaman'ı Mira'dan ayırmak için yatağa girmiş olabilir, sonrada Yaman'ın telefonundan Mira'ya SMS atmıştır bize gel vs. diye, sonrası ***** :D
NOT: Biraz salladım ama bu aksam belli olur hersey :D
bölümler arasında çok hızlı değişiklik oluyo... Bi herşey iyi bi kötü...
Fragman yanıltıyor bence. Yaman bu kadar basınç açıcak olsa Miraya atlardı :D
oc nin bolumler 45dk medcezir 1saat 50 dk olunca hızlı hızlı oluyo birazcık :D
yeterince spoiler verdim bu son olsun
eğer oc ye göre mira nın ana baba bosanma hikayesi olursa(ki olması lazımdı) teyzeye miranın babası atlıcak :D
miranın babasından boşalan anneyede enderin babası atlar söylemedi demeyin :)
Arkadaş izleyen var izlemeyen var oc den alıntı yapmayın :D sonra bu dizinin zevki çıkmaz ;)
Zoktumun piyanist şantörü seri katil çıktı ya lan :D
BEyler dün sanayideydim ne oldu özet geçin teyzeye geçirmiş mi gerçekten?
Teyze geç saatte gelip yamanın yanına yattı yaman sabah farketti görünce şok oldu o sırada mira girdi odaya zaten aynı anda gördüler gibi bişey oldu :) sonrasında hep beraber kahvaltı yapıp olayı miraya anlattılar öyle kapandı,fragmandaki kadar heyecanlanacak bişey çıkmadı yani :)
bizim Türk milleti o kadar Large değil ya miranın o çocuğu yolması lazım
teyze yanlışlıklar girdi tamam yaman yanlışlıkla soksa oda mı tamam :D miracığm dün gece başımızdan böyle olaylar geçti ama tamamı yanlışlıkla bbilinçsiz bir şekilde oldu hadi kahvaltı yapalım birde bizim filmlerde son zmanda dikkat ederim adam yatar sevişir yemek yer kahvaltı yapar bir tanesininde abdest aldığını görmedim :D
Bu Eylül'ün hazırlandığı sahnede çalan şarkı ne ?
Medcezir 11.Bölüm Fragmanı - YouTube
11.Bölüm Fragmanı :)
https://www.youtube.com/watch?v=_urpw_1dv8k
11. Bölüm 2. Fragmanı, HARDCORE :D
Çarşı pazar karışır
Güzel karıştı :D
Piyanist napicak merak ettim ruh hastasi ya