ahahaha yarıldım ya :D :D
Printable View
Enderde memnun eder cinsten :)
Konu +18 ve fantezi konusu olmasin :)
41. bölüm fragman geldi, Selim hapiste..
Selim Reyis, sinanı pert çıkardı galiba yada hıyarın kaporta çürükmüş tokatı yiince kafayı sehpaya vurunca pamugu tıkadılar
Ender Sinana verdimiydi?
Hemde duvardan duvara
Fragmanda izledimde herifide hemen gebermişler amk. :)
41. bölüm fragman
http://www.youtube.com/watch?v=y0uYKJyFf70
Eeee bu selim hapse dustu kim kurtaracak ? Sinan endere vurdu diye selimin cezasi duser simdi :-)
Fragmanın altındaki yorumları baktınız mı :D
( tamam amk şimdi hersey yamanın üstüne kalcak adam tek basına okula gidecek, enderin selimin işlerini yapcak, merte analık babalık abilik yapacak zten kenanıda balon ettiler bide bunla uğraşır bu ne mk bari milli takımın kalesinede o gecsin sizin yapacagızı işi s.... ) abi isyan etmiş :D
medcezir veliefendi hipodromu gibi mübarek, bitanesi mi çirkin olmaz be kardeşim...
"Ne istedin karımdan" diye sormuş ya orda koptum
Film bastan 150 200 hp arasi atmo araçlarin yarişiiyla başladi daha sonra ortaya k20 turbolar devreye girdi sonradan 4 çekerlerin yarişina döndü en son selim yatak cevirince roling son buldu.
Selim maddiyattan dolayi yatak sipariş veremedi beklemedeyiz :D
ama sedefin havuz başinda otururken ayaklarini havuza sokma sahnesi beni aldi götürdü gezdirdi gezdirdi saldi hauhuaha
elifin konusmasına uyuz olan bi benmiyim yaa cok yapmacık bı değişik geliyo bana
yüzünün gideri olmayana kese kagıdı hesabı bunada corap tıkamak lazım kalkmısı indirir düşman kulagına.. :D
Yahu bay aşk öldürttü bunu ama selim kekosu kafayı çaktı ya ihale ona kaldı sandı :D (Kaynak g.tüm)
Enderde bu kadar severken verdiyse gerçekte s*ctık:D gelsin paranoyalar :D
Neyse iyiki jaguarı pert ettiler başka araba olsaydı üzülürdüm Endere değmez :D