One Love S13 ❤️
R/C 180sx Drift Body Loading..
' 06 KMM 68 '
İkisininde TÜRKİYE ye gönderimi yok satıcıyla bi görüşün yoksa ben yardımcı olmaya calısırdım ingilizcem satıcıyla görüşecek kadar yok malasef![]()
Urunler ebayda cesit cesit ama turkiyeye gonderimi olup olmadigini nereden anliycam ?
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Ürün fiyatının biraz altında, Shipping'in karşısında See Details e tıklayarak görebilirsin.İngilizce çok iyi bilmeye gerek yok aslında, translateden az çok halledilebilir.
May not ship to Turkey YAZIYOR ürünün resminin yanında bakarsanız. onun yerinde ya free shpping yada kargo ucreti yazacak ozaman TURKIYE ye gönderiyo demek
Ben getirtemiyorum cunku kart kullanmiyorum , ancak birisinin yardimiyla getirtebilirim , getirten kisiye parayi havale ederek
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
Evet topuzdan ziyade yapabildigim kadar farkli ve orjinal urunlerle yurtdisi goruntusu ve kalitesi saglamak![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
S2kfreak nick'li kardesim yardimci olucak sanirim alisveris konusunda bakalim![]()
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
bu yolluyor vites topuzunu ama 20 dolar shippingi var sana ürünle beraber 60 dolara gelir..
JDM Crystal Bubble JDM VIP Dildo Gear Shift Knob Blue | eBay
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Drift button veya drift bubble knob turkiyede yokmudur ? Cok pahali aslinda urunler
One Love S13 ❤️
' 06 KMM 68 '
aslında ürünler pahalı değil amerika menşe-i li ürünler amerikadan yollandığı için pahalı..
senin yapman gereken bu ürünlerin asıl çinde üretilen dükkanlarını bulmak ebayda 35 dolarlık o topuzu 10 dolara bile alırsın çinliler zaten free shipping yolluyorlar çoğu türkiyeye..
bu amerikalılarda bu tip şeyleri çinden alıyorlar 10 dolara satıyorlar 30 dolara..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)