FATİH Nickli Üyeden Alıntı
cla'dan iki gömlek üstündür a3 sedan. cla; kalitesi, konforu ve iç mekan genişliğiyle mercedes yıldızını hak etmeyen bi araç. epeydir incelediğim ve üzerinde durduğum bi modeldi ama maalesef o sağlam alman üretim felsefesinin oldukça dışında kalıyor. a3 sedan ise saydığımız kriterlerde çok başarılı.
tdi'larına birşey demiyorum ama tfsi'larda silindir kapatma teknolojisini bizzat yaşayan birisi olarak söyleyim, muhteşem. yakıta ciddi ciddi etki ettiğine bizzat şahidim. motorlarının ve kabinlerinin sessizliğine diyecek laf yok. malzeme ve işçilikte kalite ise birinci sınıf, kusursuz.
bakın bu fiyatlara alınır demiyorum asla, harbiden çok pahalı. ayrıca içi ve dışı çok da alımlı değil ama asla kalitesindenden, tekniğinden çalınmış bi araç da değil. çok satmaz ve başarısız olur gibime geliyor. zamanında başarısız olan a2, bundan çok daha mantıklı bi araçtı bence. o da tutmadı ayrı konu...
100.000 seviyesini geçmesi arkadaşımızın dediği gibi yüksek euro kurundan. 2.700 olmuş yediğimin euro'su... neyse, s60 alırım kapı gibi. ;)