User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
58 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: 2011 Cadyy 7 dsg Arıza

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı utkunoa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araban kaç km de ?
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    32.000 km'de.
    10.ooo KM de garantiden kavramayı değiştirdim çoğu 7 dsg de olan 2. vites titremesinden dolayı.

tamamen şans işi
    "Wagen"thusiast

Serkan_UR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rezalet...ben anlamıyorum eskilerde arabalar daha az kronik sorunlu oluyordu olduğu zamanda geri çağrılıyordu sanki daha mı çok test ediliyordu yoksa markanın adı çıkar diye dahamı özen gösteriliyordu bilmiyorum bende 3-4 sene önce buna benzer bir problem yaşamıiştım ilk 7 ilerilerden focus dizel otomatik almıştım 3 yaşında aldığımın senesinde şanzumandan ses gelmeye başladı aynı dsg gibi kronik problemmiş hepsinde yaşanmış yada yaşanacak bir durum masrafda baya çoktu ilana arızasını yazıp piyasasından 5-6 milyar uyguna satmıştım..Bu 7 ileri pek uğurlu gelmiyor heralde

sizlerinde aklında olsun focus 7 ileri dizel otomatiklerdede kronik problem var hatta yenilerde 7 ileri otomatiği kullanmadılar diye biliyorum

YunusAydn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dsg ile alakasız olucak ama arkadaşım sıfır cc aldı araç 10 bin km de yağ ışığı yaktı o kadar dememe rağmen gitmiş yağını tamamlatmış servisde birde para almışlar tamamlamak için..

modify34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

GECE8 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avcılar parsellerde bir yer önerildi,Can oto ismi.Bu dsg olayına 1 milyon Euro para harcamışlar ve tekel olmuşlar.Uzay otoya yap desende onlarda bize yollayacak abi dedilerRevize edersek 2700 TL sıfır dersen 4500 TL dediler.Almanya'dan az hasarlı araçlardan kendileri gidip söküyorlarmış beyinleri falan filan.Bana baya inandırıcı geldiler.Yarın oraya çektirip yaptıracağım gibi görünüyor şimdilik.

İlgi alaka gösteren herkeze teşekkür ederim.Ben sıfır arabada şanssız olduğumu anladım
    benımde ibizam dsg bi sıkıntı yok(9000km) ama garanti uzatmaya gitmedim 3sene daha bınmek zorundayım arabaya patlarsak bu bilgi iyi oldu .abi sadece mekatronik ıcın mı bu fıyatlar?
    TSI EcuFast Remap

Alıntı EM-RE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanka benide o kdr sökseler benim 0 100 üm 4 saniye altı çıkmazsa adam değilim...
    hırsız olsan çalıcak bişi bulamazsın o derece

Cupra03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GECE8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde ibizam dsg bi sıkıntı yok(9000km) ama garanti uzatmaya gitmedim 3sene daha bınmek zorundayım arabaya patlarsak bu bilgi iyi oldu .abi sadece mekatronik ıcın mı bu fıyatlar?
    Evet sadece mekatronik 2700 tl,ama revize edilmiş hali.Sıfırı için 4500 tl dediler.Ama benim araçta kavramada sıkıntılı yani 5 bin küsür durduk yere çıktı.

Arıza olmayacak diye bir konu yok tabiki,araba tamamen şans işi,mekanik sonuçta,benim hazmedemediğim,alındığından beri olan bir arızanın buralara kadar tamamen servislerin ilgisizliğinden gelmesi.Bakalım Almanya'dan nasıl bir cevap gelecek,onu bekliyorum.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bendemi yazdırsamİyi fikir esasında.

Kahn23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Bendemi yazdırsamİyi fikir esasında.
    Çok güzel reklam aslında ama araç sahibine firma tarafından bir dönüş oluyor mu acaba ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Almanya dahi geri dönüş yapmadı

TechTurkey SAYGIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    55 binde leon var kendimde 2011 otomatik dizel, 7 ilerilerdeki titreme genelde eski tip kavramayla uretilenlerde oluyor servisle gorusmustum inceleme yapip direk degisceklerdi 2+2 garantiden haftaya birakicam.2012 leon vardi onun ustunde yeni tip kavrama vardi 40 bin km binildi 2 de titreme hic yapmadi.2013 golf var yine dizel otomatik ondada bir problem yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çölde kutup ayısı çıktı karşıma işte

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu belli oldu arkadaşlar,
    Mekatronic arızalanmış,komple değişim yapacaklarmış.6071 TL masraf çıkarttılar,iyi niyet felanda olmuyormuş
    Jettada başıma geldi , defalarca geldi gitti geldi gitti , Kiralama firmasından bir yetkili 'beyefendi bunlar böyle ne değişirse değişssin sorununuz çözülmez 2.0 motor altı DSGler sıkıntılı VW gurubuyla çalışıyoruz çoğu problem' dedi.

Kavrama değişti sorun çözüldü bende . 4-5 ay sonra farklı birşey çıktı , örneğin D7de gidiyorum dip gaz yapsam dahi vites küçültmüyor .

Aracın süresi doldu teslim edeceğiz diye ilgilenmedim artık .

Geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun . Ancak bu çabalarınız sonucu iyi niyet garantisine gireceksiniz bence %50 , %50 gibi yapılacak bence işleminiz.
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yupii nihayet Almanya'dan cevap geldi.

Dünya genelinde okadar çok kullanıcımız varki,hepsi ile bizim ilgilenmemiz mümkün değil.O yüzden distiribütörlerimizin verdikleri kararlara uymak zorundayız.Ama maillerinizi Doğuş oto ile paylaştık merak etmeyin.

İşte bir markadan nasıl soğutulurun canlı örneği.Sonrada neymiş DAS AUTO ymuş NAHHH AUTO o.
    Arkadaşlar ben aracımı,Güngören Bağcılar diye adı geçen ama esasında İkitelli yakınlarında olan sanayi sitesinde,Yeşil otoya yaptırdım,2 bin tl.
    Birdaha tikseler vag grubu araç almam.

Herkeze ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    VW ve tüm VAG grubunda kullanılan DSG 7 şanzımanlı 1.6 Milyon arac geri çağırılyormuş
    Rückruf VW Tiguan und Ölwechsel für alle VW mit Siebengang-DSG - autobild.de
    DSG-Rückruf bei VW: Das Problem ist der Schwefel - Test + Technik - Auto - Handelsblatt

DSG 7'de ki Sentetik yağ mineral yağı ile değiştirilecekmiş

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    VW ve tüm VAG grubunda kullanılan DSG 7 şanzımanlı 1.6 Milyon arac geri çağırılyormuş
    DSG-Rückruf bei VW: Das Problem ist der Schwefel - Test + Technik - Auto - Handelsblatt

vw diyalogu aradım doğruladılar böyle bir güncelleme "kampanya" adı altında mevcut.En kısa zamanda değişicem ama vw nin bu kadar tepki alması bana sorunu çözmüştür gibi gelmesine sebep oldu.İnşallah kayda değer bişeydir.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tuFAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

audi vs dahil dimi buna vw yi aradım diyince bir üst postta sorma gereği gördüm
    1881 - 193

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sistemsel olarak aynı şanzıman ama yağı aynımıdır bilmiyorum yüksek ihtimal aynıdır.Ben kendi aracım için sordum.Ne fark ediyor dediğimde tabiki engin bilgili servis ustaları cevap veremedi.Ama vw böyle bir soruna yönelik birşey çıkardıysa illaki bir ilgisi vardır.Çok şikayet aldılar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla ben Türkiye'de hem tavırlarından hem satış politikalarından dolayı doğuş grubuna gerçekten uzaktım. araba alırkende tutumlarından dolayı iyice soğmuştum kapılarından girmem diyordum. Nitekim sizlerinde yaşamış olduğu bu durum kararımdaki doğruluğu gösterdi gerçekten.
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide kazasız saçmalığı var, ''Aracımızda kaza yok 3 parça değişen 6 parça boya var '' soktugumun arabası zaten 10 parça. keyifnden mi değiştin 3 parçayı ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)