Arkadaşlar abiler araç 2011 3.20d ve aşağıdaki arıza ışığı yanıyor büyük ünlem ve alttaki ünlem.. Sebebini bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
![]()
Arkadaşlar abiler araç 2011 3.20d ve aşağıdaki arıza ışığı yanıyor büyük ünlem ve alttaki ünlem.. Sebebini bilenler yardımcı olursa çok sevinirim
![]()
.
Borusan oto'nun kendi sitesinde lastik patlak ikazı diye geçiyor ama lastiklerde hiç bir sorun yok, anlamadım gitti
.
lastik basınc sensor tusun varsa uzun sure basılı tut geçer.
Birde bi benzinliğe ugrayıp yada lastikçiye tum lastıklerınn degerlerını olctur hangisi daha azsa onu dıgerlerıne esıtlet(on arka farklı kullanıyosan 'ki dogrusu bu') gene bu detaya dikkat ederek.
Kısacası sorunsıkıntı yok,birde jantların pisse tazzikli suyla guzelce aralarına derelerıne arkalardan vs vs guzelce bir yıkat.
- K -
________
Dr.Ecu
+ olarak olurda kırmızıya dönerse (ki dönebilir eğer fark çoksa)
lastik basıncını duzelt sonra gene bas hafizaya alsın,basılı tut söner.
- K -
________
Dr.Ecu
Lastik basınçlarını ayarlattıktan sonra set lemen lazım ama.Yoksa ikaz gitmez
Edit:Ben yazarken misterK dan güncelleme gelmiş
Aracınızda lastik basinc düğmesi yok,solda ki BC koluna 1 kere basın ve daha sonra koldaki ileri geriden lastik basinc işareti olan üniteye girip resetleyin işlem tamam![]()
SARIBAŞ PERFORMANCE ANTALYA
MATADOR-M50 3.25 TURBO
0-402 mt 11.069
ekran var mı arabada? 0 lamadan önce sürücü kapısını aç kapı içinde jant ölçülerine göre basınç var büyük ihtimal önler 32 arkalar 34 yada hepsi 32 olucak. bütün lastik havalarını düzelt sonra tuş varsa basılı tut, eğer ekran varsa orda servis bölümünden lastik basınç ayarını sıfırlayabilirsin.
jantlar orjinalse önlere 32 arkaya 34 bas ekransız araç yol bilgisayarında check kontrol ekranı mevcut üst mesajlarda var. orda tyre pressure diye seçenek olması lazım sinyal kolundaki tuşa basılı tutarak 0 layabilirsin ama bir daha yanarsa lastikleri kontrol ettir. rft lastik varsa havası sonuna kadar inmiyor ciddi bi hava kaçağı yoksa, mutlaka baktır.
Böyle şeylerde "bmw uyarı işaretleri" yazarsan google hepsi resimli olarak internette mevcut.
Lastiğinin ya havası inmiştir yada çivi girmiştir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)